Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabranite sekretaricama da rade ovakve
@arjuTOKlNGtumi jao koji glupan bog te vidio
@DedjaI taman tebi dobro oni su poznati da vole mladi pakas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
za 5 godina bez mahrame ne prilazi vozilu
@samba .. broj mrtvih na cestama ti govori da je ovde problem daleko gori od mini suknje i "stidljivog" ispitivača
upravo tako, dobijamo šerijatsku državu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kanton Sarajevo - dzamahirija u nastajanju.
i treba kad su muskarci ko bivoli, odmah im se oko zaljepi na minic, ne mogu se koncentrirati na posao...imam osjecaj da je ova zabrana zbog muskih koji su u komisiji za polaganje..;)
ponovo dokaz koliko su muskarci slabici !
Šta fali sportskoj odjeći? Koliko stvari pobrojaše, ispade da treba odijelo i leptir mašna za polaganje vozačkog.
2020.godine ce zabranit zenama da voze, ko u saudijskoj arabiji!
Šteta što su skinuli sa internet stranice MUP-a onaj primjerak kako popuniti formular za ličnu kartu. Pored mjesta prebivališta piše UTOPIJA.
Dimije drugarice. Dimije
Apsolutno mudro, ovo čak i oni koji ne drže do morala podržavaju jer jednostavno čovjeka dekoncentriše na poslu, ovo treba svugdje zabraniti!
Obzirom na to kakvi majmuni su u komisijama za polaganje, ovo je moralo davno biti definisano!
Girli...........ovo je ponovo dokaz koliko su muskarci slabici !
@ogledalce Nisu slabici nego oportunisti, sjedi pored njega djevojka od 18 do 25 godina u minjaku koji se pretvara u kais kad sjedne :P nije to jednostavno iskulirati... Dress Code je civilizacijska tekovina. Iako mislim da je najbolje imati kamere u autu kao u zemlji gdje sam polagala doduse u toj zemlji se djevojke ne oblace kao nase cure...12ica i dopicnjak u sred bijela dana i krenula da polaze ispit :P
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Polaže Crnogorac vozački ispit, po prvi put. Ulazi u auto. Unutra već instruktor i dva člana komisije. Sjeda, veže se, vadi 100 evra i stavlja ih više glave, kod štitnika od sunca. Član komisije: "Što je to, jel to mito.?" Crnogorac: Anu čoče, jezik ne pregrizo, kakav crni mito!?? To je za muštuluk - ko mi prvi javi da sam položio!
ahahahaahahahahahaha bravo :)
Kad ce vise doci dan kad cemo se baviti sami sobom???
koje u stojećem stavu dosežu iznad koljena više od pet centimetara https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/L2STgMqRmo91tOoNE-o3fcrrfAk=/800x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3970230/beachcopatwork.jpg
Svaka cast, ovo svako civilizovano drustvo postuje, kodeks oblacenja u profesionalnom okruzenju.
Nema vise zadici picu i poloziti valja sad znati voziti!!!!!
vidi islamofoba i pedofila što su se nakotili na klixu, smeta ima najnormalnija stvar, pa eno u Dubrovniku ne možeš u šorcu šetati na 40 stepeni, mora da je i tamo šerijat
Na ovom portalu vise vlasi i ustashe, i jugonostalgicarska balincad koja misle da su "civilizovani" ako izadju u dopicnjaku na ulicu.
@_Hodi_ .... ahahahaha prave ravnotežu poturčenjacima! ;;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)