Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prvi sam protiv. Treba onolike nane i studenti da zatrpaju centrotrans,ovako ko hoce u centrotrans fino plati ne gleda klosare ne podnosi mirise cistih ljudi ne svadja se sa nanama koje su posle ba pijacu pa sve im smeta, nego fino kao gospodin udjes pozdrave te imas wifi klimu nije guzva nista.
tačno, ne treba nam socijalizam
te nane su tvoje sugrađanke i imaju ista prava u ovom gradu kao i ti. neke od njih su ostavlie 30-40 godina radnog staža a sada imaju po 200KM penzije! Ako hoćeš komfor, plati taxi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Platim grasovu mjesecnu da mi neko puhce i dahce na uho. Znaci obavezan tretman za placenu kartu. A ljeti lola digne ruke a kadaif vonja ispod miske. Sapun nikad jeftiniji majku mu...al jok bolje prirodan miris
Sapun? Koji sapun, šta je to?
Grasu dati iskljucivo tramvajske i trolebuske linije a ostalo Centrotransu i drugim privatnim licima
*ebote koji Tram..
To je isto kao i za taxi da važi...
GRAS je leglo parazita, imaju skuplju kartu za 60% a propadaju.. Deratizacija, dezinfekcija, dezinfekcija i zaključati vrata..
studenstska karta važi i kod grasa i centrotransa, samo što to 80% studenata ne zna!!!
podrška ministarstvu, ali ne sve kategorije, recimo ne srednjoškolcima jer će uništiti i Centri autobuse
Kako ces porefiti udobne Centrotrasove autobuse i kombije sa onim GRAS-im krsevima u koje kad unidzes nisi siguran hoces li ziv izaci.Ovo uhljebljeno ministarstvo decenijama sabira kruske i jabuke zajedno nepismeni seljacki hajvani i partijski poslusnici.Naucili na konjska zaprezna kola pa kad udzu u onaj smrdljivi i isarani tramvaj imaju osjecaj da su u muzeju
Obavezno uvesti a ne da pored mjesecne 53km placam i dodatno taxi ili kartu Centri, to je ODAVNO trebalo !
Čuj prljavi koriste GRAS.. jbem vam nenu prljavu, koristim GRAS jer moram na dva prijevoza, CTSova ne vrijedi u tramvaju. Da koristim samo bus, i ja bih bio medju "čistim", al ne mogu svi tamo. Neka neka, kad ja sebi kupim BMW dizelčinu 1.6 na čeličarama sa najjadnijom opremom za 359639 godina, nabit ću vam svima k*rac pa vam mahati :))))
hahah mahacu i ja tebi iz grasovih doniranih vozila hahaahah
heheh aj valja. Sidji na sljedećoj stanici i upadni u makinu da drmnemo po pivu negdje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tiho preuzimanje se ovo zove ;)
hebo vam gras mater vise ukinte ga, pa 20 godina on zahebaje putnike i drzavu i vazda u gubitcima, ko drzi taj gras vise i ko krade te pare, ima li igdjebijedan politicar da se digne i sredi ovu situaciju, da svako voli svoju drzavu gledaj Erdogana svi ga vole jer radi za narod i dobrobit drzave. Kod nas20goidna gras ne valja i dalje se odrzava jer ga drzi neki politicar.
slazem se ista karta za sve
tako i treba ako se zove gradski prevoz... vidim osude, a da isti zive u mjestima gdje i da im treba oba prevoza sugurno ne bi pricali. lijepo je da cekas gras i u medj vremenu naidje centro pa mozes s istom kartom sjest i otici brze do odredista il u obrnutom slucaju. mogu pricat ovi sto kao ja koriste samo tramvaj, sto se mene licno tice za mene autobuski saobracaj nije potreban a gledam i kazem ne zivim sam, da na druge treba mislit.
Ovim usmrdjelim komentatorima da poručim; GRAS vas je godinama vozikao! Da ste PRVI VI razjebali ta ista vozila za koja sad serete da su sjebana i tako dalje...Da ste se djabalesku vozikali i škole završili i trave i cigara se napušili na račun grasa majku li vam seljačku svima. Do jučer ste u opancima hodali, matere vam 24 sata na štalu smrdile, na krave, ovce i koze, a sad nešto serete! MRŠ !!!
jel' dobro?
ne razbijali neg jos razbijaju i bez karte se vozikaju... nemoj mi dirati moje seljake jer oni iako u opancima udju u gradski prevoz uredno plate kartu, sjede mirno i nista ne razbijaju u odnosu "gradske" raje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eh kad će neko ministarstvo konačno više tražiti da sklopljeni bračni ugovor važi za 4 žene ! :)