Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE BI TO BILO SUPER DA EKO TIM NIJE PLAĆEN DA POKRENE SPOROVE. NAŽALOST KOD NAS JE NEVLADIN SEKTOR USTVARI U FUNKCIJI JEDNE, DRUGE ILI NEKE TREĆE STRANKE. UZIMAJU PARE ZA PROJEKTE I NAMJENSKI RADE, TEŠKO BANOVIĆANIMA AKO O NJIHOVIM PLUĆUMA BRINE NEKO IZ SARAJEVA I JOŠ JE PLAĆEN DEBELO DA TO RADI uALI NAŽALOST U NEČIJU KORIST)
Izvrtit ce Mirsad Kukic Kuko to ba i bez dozvole. Doktor. Robijas. Lopov. Pravi SDA kadar. Pravili bi Banovici i most koji ide u nebo da mogu kako obezbijediti mjesta za uhljebljavanje podobnih a uz to ga vezati na rudnik. Ili ako vec ne most, a ono bar aerodrom. Za transport uglja u Sjevernu Koreju. A Banovici ce promijeniti ime u Kukino Gnijezdo. Pa ce doci Tijana da pjeva na otvaranju.
ma jah, nek nam je cist zrak, hebo posao. zato se svi sele u sarajevo, zenicu i ostale "vece gradove" - zbog cistog zraka
i jos jedna podrska za sva udruzenja ovog tipa. da nije njih: ne bismo imali ovoliko dzukela na ulicama ne bismo trebali djeci uporno pricati kako je gej ok ne bismo otkazali ta silna, po okolinu stetna ulaganja u BiH, ne daj Boze napraviti HE ma samo nek nas ribaju.
mora da je lijepo tako rahat zivjeti bez mozga, blago tebi, ti se bas odmoris
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uH al ce te ih zajebat.