Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saopštenje ministarstva sročeno u redakciji avaza
pa koje do sada nije bilo sroceno u redakciji avaza? Nasao se ovime i on ogradjivati. U ovim situacijama treba stvari gledati sa obje strane, u njegovom slucaju on nije ni prstom makao, a posao mu je to, da zastiti drzavne ustanove, pa od gradjana od gradjana. Za sve postoje nacini, koji njemu ocigledno da nisu bili prioritetni
Najveća regularnost bi bila da se pod hitno nacionalizuju Fahrini tornjevi napravljeni od donacija iz islamskih zemalja koje je Tornjak prisvojio i od Keljmendijevog šverca droge koje je omogućio Goran Zubac. I da neki kuronja iz MUP-a Sarajesvkog kantona pojaše Azru Radončić na vrh Tornjakovog tornja
Umjesto da trazi huligane koji su zapalili zgradu Predsjednistva BIh, on glumi nekog sveca. Fahro znaju svi kako si zaradio pare i da ti nikako ne mozes glumiti neko nevinasce. Daj ostavku i idi u svoje Gusinje!
U Svim iole normalnim drzavama posle ovih paljevina podnijele bih se mnoge ostavke,ne samo ministra nesigurnosti,tuzilastvo bi imalo mnogo posla,ali kod nas nista nije normalno zato ispada nakaradno normalno.Nema domacina u strancu i nikada ga nece ni biti,to su ljudi znali prije 500 godina a danas izgleda neznaju....
Pogotovo ovo "mirne demonstracije"...
Ma drago mi je da se Mi istar sigurnosti osjecao u svom blindiranom vozilu dok se vozio sarajevom tih momenata. Bilo bi mi draze da vidim kako bi se na ministarstvo osvrnuo da je ko napao njegovo privatno vlasnistvo. Tako da ovaj majmun ne vidi da ista vrijedi osim onog njegovog a fahro konju neces ono nigdje moci ponijeti. Ne brini ostat ce ono kopiladi tvojoj da razbucaju ko dijete zvecku. I tako tvoja rugla u ovom gradu kada tebe ne bude jednog dana i tvoj lazljivi listic ce lagano da nestanu i noko te se nece sjecati. No do tada trpit Cemo te al eto izbora pa da vidim sta ces voditi nako istih
SDA i SDP zajedno protiv SBB! Ksko je to samo lijepo vidjeti. Muslimani i ateisti zajedno! Nacionalizam i komunizam! Borba za vlast. Hajmo se mi vaditi na SBB. Jer kako da se mijenjamo sada pozicija sada opozicija kafa nas je tri stranke u vladi i kada smo fino svoje kadrove rasporedili po javnim ustanovama i preduzecima! :)))
Kad su gradili Avazov toranj, pitali nadzorni organ (gen. Karavelić) do koje visine da ga grade, a on im odgovorio, nakon konsultacije sa investitorom "dižite ga dok se ne vidi Plav i Gusinje".
Ministar Radončić je .......... i ja ga ...........
???'?' Sta je sa povrjedjenim policajcima..ko o njima vodi brigu?????
Radoncic= veliko g o v n o
Treba ispitati policiju u svakom slucaju jer koliko njih su mutnim talovima,a maltretiranje policije je svima poznato!Zato pod hitno ispitati jer dobro se kakva je Sarajevska policija!
Radoncicu bi najbolje bilo da zacepi i da podnese ostavku.
Fahro dosta je vise sakupljanja jeftinih politickih poena,provaljen si i doslo je vrijeme da ispunis zelju hiljada gradjana koji zele tvoju ostavku,jer si lazov,ublehas i prevarant.
Mislim da bi najbolje bilo da se imovina Radoncica koja je ionako kriminalnim radnjama stvorena oduzme i da se drzavne institucije smjeste u toranj, posto je ministar sigurnosti osigurao samo tu zgradu kada je rijec o sigurnosti, pa mislim da bi tu najsigurnije bilo i arhiv BiH ubaciti!
Al i Fahro zna da kenja !
Mamu ti hebem fasisticku zar ti jos uvijek imas nesto za reci. Ovako tepas svojoj braci fasitickoj : „SIPA je postala bosanski FBI“, izjavio Fahrudin Radončić prije dva mjeseca, dok je uručivao priznanja Ministarstva sigurnosti BiH nagrađenim policajcima. Danas bi ga, međutim, valjalo pitati da li bi, kada već poseže za neumjesnim poređenjima, i specijalci FBI-a mirno posmatrali kako se u Washingtonu pali Bijela kuća? Nek ova mraka sto ti je dala glasova opet pojede govno i nek opet dodiejli neki mandat da dovrsis sto nisi...Fujjjj majku ti faisticku ..