Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAA, ja mislim da je bolje u narednih 40, da se ne žuri, pa ja.
Prijedlog moj: otpusti sviju, daj otpremnine ljudima, sve prodaj sta ima, vrati dug koliko moze...i kreni sa novim ljudima od nule
Stvarno niste dobre glave. Sta ce gradjani tih 10 god ? Fabriku duhana Sarajevo koji je bio gigant ovog grada se urusili. Ljudima podjelili otkaze itd. Sta je to Gras nesto posebno. Gubitas da ne moze biti veci. Likvidacija firme. Bar cemo znati da je nema.Svaki par mjeseci problemi.Zasto dozvolite da Gras uporno ucjenjuje ovaj grad?
😂😂😂
Dal ste vi normalni?
Prvo trebaju mnoge stvari da se posloze.. Prije svega od vlasti, onda dole u firmi.. Neradnike natjerati da rade, vozaca ima ok, ovi koju su fuj treba ih posloziti, dalje revizore srediti da rade kako treba. Narod natjerati da kupuje karte, ali za to treba usluga koju na zalost gras nema.. Treba svasta nesto da se poslozi, 200. 000 putnika dnevno, a firma krca u dugovima. Tramvaj i trola moraju da rade.. Sta je sa stanicima? Lafo da se rade na Otoci 8 mjeseci nije se prstom mrdulo..
karte su preskupe to odbija svakog normalnog da plati j
Tesko je sanirati stanje u GRASU kad je SDP ov ministar nabavio trolejbuse po visemilionijskim cijenama i pravio neka stajalista za koja je znao da se ne mogu zavrsiti.
Resetuj firmu ministre
Proslo je vase. Dovidjenja