Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oslonci mosta koji nisu vidljivi golim okom?" Jesu li to neki mikroskopski oslonci mosta pa se ne vide golim okom? Most sa 29 metara sirine, 184 sipova sirokih 1,5 m??? Ovo par slika sa nele ledine gdje se nesto betonira..ne lici ni na sipove ni na most! Ove fotografije nisu nikakav dokaz da se pravi most navedenih dimenzija ovo vise lici na polaganje temeljca "treci put" za izgradnju doticnog mosta.... Ovo je samo dokaz da su mediji u pravu...
Stefandz, Za most se ne može reći da je dotični, nije ledina već je obala rijeke Save, šipovi su armiranobetonski temelji koji se ugrađuju pod zemljom pa se zato ne vide itd. Ukoliko ne poznaješ materiju, nemoj je ni komentarisati jer zvučiš idiotski.
lupetas gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka se zove njofrin mostic, kad mogu oni dolikarce mogu i ovi gorikarce
Hajdi nek lopataju šta god ..