Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
g.uzi.o sam jednu dzenanu s arhitektonskog,racuna li se to kao iskustvo? pozdrav za gradacac i dzeni arhitekticu
ovo je vise prevrsilo svaku mjeru, svaki je konkurs namjesten i nema kraja ovome
Naravno da je konkurs namjesten, svi konkursi u ministarstvoma su bili namjesteni, sto bi ovaj bio izuzetak?!
Kako si je uspio pronaci? :) Hjade, sad makar znamo ko je! Enesa Pazalja nek ti je sretno na novom / starom radnom mjestu.
Dopuna konkursa: http://www.google.ba/imgres?q=enesa+pazalja&hl=bs&sa=G&gbv=2&tbm=isch&tbnid=YW55A_P3q75BJM:&imgrefurl=http://www.wcrp.be/EWFN/index.htm&docid=AIBrGj0vjkrZ_M&imgurl=http://www.wcrp.be/EWFN/img/enesa.jpg&w=212&h=252&ei=0CTXTvP5LsOI4gSF4eXxDQ&zoom=1&iact=rc&dur=108&sig=114762570824966867151&page=1&tbnh=154&tbnw=169&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=80&ty=70&biw=1280&bih=824
i što je najzalosnije, svi smo nazalost buntovnici na FB i portalima, a niko da konkretno predlozi sta se moze uraditi-peticija, žalba i sl? znam da najvjerovatnije nece nista promijeniti ali ce makar zadeverati ove konje sto smislise konkurs! i jos nek mediji izvjestavaju i eto Pirove pobjede (kakva-takva ali je pobjeda)
neki dan u bhtelecomu izašao oglas.....uslovi: elektroinžinjer,saobraćajani fakultet ili LIKOVNA AKADEMIJA...hahaaaa..haaaa. princa, zeta (nagrada za životno djelo..!!!!:(((((() i kompaniju sa mindera još niko nije nadmašio
eno kardiohirurgija objavila konkurs da za mjesto hirurga trazi vodoinstalatera, svakako su sve to ko nekakve cijevi...
ja sam tata jedne magistrice evropskih studija pa ne smijem lajati...ipak...možda pomogne.. ima li neko broj ministrove žene.
DOSTA VIŠE PRIMITIVCI NA SVIM \"STRANAMA\" !!! Knjige ili motike u šake, pa radite ! Dosta je više nacionalističkog besposličarenja! NAJLAKŠE JE KRITI SE IZA GRUPE (NARODA,NACIONA ITD) I TAKO LIJEČITI SVOJE FRUSTRACIJE, AKO NEMATE ŠTO PAMETNO REĆI (NAPISATI), ONDA BAR MUDRO ŠUTITE ! Ovo se ne odnosi samo na komentarisanje gore navedenog događaja, nego generalno na sva događanja.
U svakoj sferi i pori zivota u susret ti izlaze samo podobni i nesposobni, bilo da je to politicar, vozac tramvaja, sportski komentator, direktor firme,...sve idiot do idiota vlada ovom drzavom. Jedina profesija koju rade ljudi od struke su cevabdzije, a mozda ni oni.
ja stvarno ne znam sta je ovde problem? Korupcija I nepotizam su ugradeni u sva islamska drustva pa tako I u kantonu sarajevo kojeg su vasi roditelji izglasali na referemdumu 1991
kako se preziva ta dzenana? da vidim jeli to ta koju sam i ja guzio. ovu sto sam guzio nisam pitao sta je po struci ali sam pitao prezime, reko da mi ne ispadne kakav rod. nije mi bila u rodu.
1) traze iskljucivo arhitektu za posao koji vise paše ekonomistima i pravnicima 2) ne traze radno iskusto na tim ili slicnim poslovima - sto je POD MORANJEM 3) sto dalje implicira sto bi reko detektiv kokni kol \"trebace prsti guzici svrbljivoj\"
http://www.6yka.com/nasilnikdrzavnasluzba Ja NISAM MLATIO ŽENu, tako da na ovaj konkurs ne mogu predat prijavu.
da se u nas sudi kao u HR za korupciju, koliko bi sanadera bilo. Sljeglje preuzele grad, drzavu i rade po svome. Sta ih \"brige\" sto neko smatra ovakvo sto ne prijmjerenim. Oni ce po svome. Cuj arhitekt... ma mrs stoko.
Ma.ma ti je realista. sinoć sam je prč.io sguza, srećom pa se nisi probudio od onolike buke. Selam iz jedinstvene BiH bez Svr.ba.