Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite HDZ se buni u liku Grubese
Zar nije zanimljivo kako je bezlično ovo pisanje Klixa.; )
Stav Grubese, a ne ministarstva
Svašta sam vidio, al da se Ministarstvo pravde neke države oglašava o pojedinačnom slučaju i presudi Suda, to još nisam...
Pustite pravosudju nek odlucuje o pravnim stvarima,valjda su zato i postavljeni tu prokleti politicari. Za sve biste da se pitate🤬🤬
Sve bi ovo imalo smisla da doticni Grubesa nije taj koji je direktno omogucio ratnom zlocincu Marku Radicu Maki izbjegavanje odsluzenja kazne prebacivanjem istog u RH.
Jeli ovo onaj ministar što pušta hrvatske zatvorenike osudjene za ratne zločina nakon čega bježe u hrvacku
Molim da se zabilježi da izvršna vlast vrši direktan pritisak na pravosudnu vlast Bosne i Hercegovine. Znamo da to u demokratskim društvima nije moguće, te se stoga čudim ovom nositelju europskih vrijednosti. No, znajući iz koje političke opcije dolazi, autokratizam i nepoštivanje primarnih demokratskih načela više ne čude ni ptice na grani.
Molim da se zabilježi da izvršna vlast vrši direktan pritisak na pravosudnu vlast Bosne i Hercegovine. Znamo da to u demokratskim društvima nije moguće, te se stoga čudim ovom nositelju europskih vrijednosti. No, znajući iz koje političke opcije dolazi, autokratizam i nepoštivanje primarnih demokratskih načela više ne čude ni ptice na grani.
Jel iko ikad ospitao ko je ubio generala HOS-a Blaža Kraljeviča...
Ispitano je i zna se da su to ucinili Tuta i Štela po naredbi Franje Tudjmana.
Ne reaguje Ministarstvo pravde BiH, no kadar hdz-a u Ministarstvu pravde BiH, isti onaj kadar koji u sklopu stranke najavljuje treći entitet! Nije njima do prava i pravde, već do toga da se osudi bilo ko iz ARBiH! ;)
Kako ministarstvo pravde moze negodovati presudu??? Nista ne kontam sad.
Koristi drzavnu instituciju u HDZove svrhe
NADOBUDNI BUZDOVAN GRUBEŠA NE POŠUJE NI RANIJE ODLUKE SUDA BIH NI USTAVNOG SUDA. O TEMPORA - O MORES?!
Čovjek došao na sastanak i nestao. Morao bi neko znati gdje je. Dok god postoje dvostruki aršini nema tu pomirenja. Ako je neko kriv optuzi ga i osudi. Ma ko to bio i kojem narodu pripadao.
A kako se zove ministar i iz koje je stranke taj ministar klixe... Molimo pune informacije...
Eto vam multikultularnost dokle je dovela da se hapse oni koji su braili drzavu .
Kakve veze multikulturalnost ima sa hapsenjima?
Tigar je ubio koga je i kad je trebalo i ima pravo neka je!!O Hamdi kad pišete morate znati da je on zaslužan za prijevremeni pad Autonomasa sa vlastitom hrabrošću a ne guranjem nekog trećeg.Hamdo je ponos krajine!!!!!
OBRAZOVANJE I OSPOSOBLJAVANJE 2011 Doktor humanističkih znanosti Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Mostar (Bosna i Hercegovina) 2002 Profesor latinskog jezika i književnosti i profesor sociologije Filozofski fakultet u Zadru, Sveučilište u Splitu, Zadar (Hrvatska) 1997 Nadbiskupska klasična gimnazija u Zadru, Zadar (Hrvatska) Ovo je ministar pravde