Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serijatska banja luka nema alkohola 😂😂😂😂
boli mene sine ona stvar za bakirom
nema alkohola, nema krmetine, nema hljeba... nema cega nema u djikanistanu
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Živjela NATO koalicija, živjela NATO avijacija!!!!
OTPAD CETNICKI U BL
...svim pripadnicima OSBiH srpske nacionalnosti želim mir božiji, Hristos se rodi...sretan Božić!
zemljaci, tuzno je sve ovo, da zbog nekih ljudi koji se Svevisnjeg (kako god ga ko zvao) ne boje, a ni postuju, u vrijeme vjerskih praznika tenzje dizu, da su ljudi, ko sto nisu povezivali bi, a ne udaljavali, pokazimo da smo bolji od njih i prestanimo sa uvredama, jednu zemlju imamo i cuvajmo je, ako je raskomadaju i nas ce, Sretan Bozic svim postenim ljudima
JOS JEDAN IGROKAZ OKO 9 JANURA DODIK-KAKIR. Cilj je smetnuti narodu sa uma da je rok za Zalbu na Tuzbu protiv Srbije kraj Februara. Koalicija cetobalija i cetnika je daleko daleko podmuklija od nego sto narod moze zamisliti.
Ja sam za to da ide orkestar ali samo pod uslovom da zaduže gusle.
Svim normalnim ljudima koji mogu i bez kojekakvih orkestara da slave,zelim sretne blagdane
pojedinac, manjina bilo koja, moze samo obrat bostan protiv DRZAVE!! vrijeme je da shvatite da Drzava Bosna i Hercegovina ima jak temelj a unutrasnje uredjenje moze se mjenjat uz dogovor za dobrobit sviju nas konstutivnih i manjine.
ka gdije če zajednićka vojska slavit genocidluk, svega vam? mahsuz se priča izbacila ko ono da je obavezna. Genocidni eres če nestati kadtad i neče bit niednog genocidaša odsad do tisuću godina i točka.
čuj NATO nešto zabranio srbima,pa ko može srbima zabraniti da vojsku postroje i da ima Dodick komanduje pa zar su srbi tako pali da slušaju jedan NATO.
Nek se Pendes naguzi ulazi NATO a onda na red ustasko rukovodstvo HDZ. Dubrad jedna nije ovo 92 kad ste sa cetnicima mislili unistiti nasu BiH.
kaže dodik neću vojni orkestar hoću da vojska paradira a dobro je znao da neće dobiti ni frulaša. jedino on sam može zapjevati pod nekom šatrom :)
*sretan Bozic
Ovo nije vijest ovo je zakon!
Sad je 5777.godina po Jevrejskom kalendaru.