Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prija se samo moglo naci oglas za poso konobara sta je ovo sad napalo
Ma hajte, kad mogu ljudi koji su bili malo u zatvoru biti primljeni u vojsku, mogu vala i oni sa preko 27 godina.
Eto prilike za sve one koji ne zele nista postici u svom zivotu...
Pa ovo ce jedan Ruski specijalac potamanin, ako su Mosnje, ali ako su Hrvati ili Srbi ne bih imao sanse.
@gooUser1552751995 U pravu si ,Ja znam Bosnju koji je skino 2 Ruska snajpera u ratu , stas, smotan narod ;)
@gooUser1552751995 ja na srbe sa prackom idem!
Svake godine sve više i više ova vojska i opcenito konkurs postaje cirkus...Svakakvi tipovi dolaze da se prijave, nespremni vecinom i fizički i psihički, o ponašanju da i ne govorim, pojedince vidjam u uniformi, a imali su krivicna djela i prodju testiranja tako da je naša vojska bukvalno postala pijaca, hocu ovo, necu ono itd... Dok je recimo za spec. policiju drugacije, moraš biti masivan kao hulk, a kondiciono spreman kao Bolt, uz to ti El Bake mora biti poznanik ili rodjak itd....
257 uhljeba a ne vojnika...
Dzaba konkursi ode omladina vani, svi su siti stela, i zeljni zdrave okoline u kojoj mozes napredovat zbog svoje sposobnosti a ne zbog svoga prezimena, babe ili stranke.