Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da OS BIH nabavljaju oružje za odbranu , kao sto nabavljaju susjedna HR i SRB , kod nas kupuju limuzine ,terence, minibuse i autobuse.... Treba raspustiti kompletno ministarstvo odbrane kad sjede nesposobni uhljebi .
ne zurite sa kupovinom kad u NATO SAVEZU moraju bit jednoobrazna a i kupit ce mo ili dobiti od njih
Najbolje ih je poslati kući i raspustit vojsku a novac uloziti u gospodarski rast.
@mijat0 nek ti hrvatska ukine oruzane snage i ulozi te pare u “gospodarski” rast a ne da joj je Lika napustena. Jeb.ote gospodarski rast
a tender pokupio neko iz hercegovine... planiran
Znaci ovo bi trebala biti kao vijest ? Imate li sta pametnije pisati..
Manje zemlje a veče zgrade Ministarstva odbrane nema nigdje na svijetu. To treba vidjeti, petouganona zgrada, ulaz iz pet ulica, na 3 etaže , hodnici široki ko autocesta, kancelarije ko odbojkaško igralište. Uposlenici , važne osobe šepure se hodnicima u uniformama i oni bez uniformi.Po hodncima čuješ kako se govori n najmanje tri jezika : oooo merhaba, moje osobito štovanje,đe si ti junačino..
GDJE SU OVDJE VOJNA VOZILA ????????????????????????????//
ima li LOT za oklopna motorna vozila ili smo mi možda superman-i pa nam nije potrebno