Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hocete i tu da bude Srbin? Trn u oku vam je ovaj covjek, al uzalud se trudite.
Zasto se ispitiva diploma samo ovog covjeka? Sta je sa ostalima? Znate li zasto? Zato sto srbi zele kontrolirati i OSA, a ovaj covjek im uveliko smeta, covjek koji je ovu agenciju podigao na noge do te mjere da odlicnu suradnju imaju sa CIA.
ma sta nipovci znaju . konakovic visi na n1televiziji dragana solaka iz srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada su u pitanju diplome, onda u JKP Rad ima vise kokardi nego sto ih je bilo u stabu djenerala Mihajlovica.Naravno, ovdje se misli na sumnjive diplome stecene u RD.
@uprolazu1 RD=RS
Jednako tako treba sankcionisati i ostale ne propisno stečene diplome kao i Univerzitet za poslovne studije Banja Luka koji nije akreditovan za izdavanje takvih diploma? Vidjece te kad Enver cuje za ovo i stane u odbranu nacionalnih interesa :-)
ako dobro radi svoj posao,kao da je bitna diploma,svakako su te diplome samo farsa,vecinom su izgubile vrijednost,medjutim to sto je zaposlio Edina Aladzuza Kalimera u OSU,jer mu je tako naredila zena,nepoznata pjevacica Amela Sehovic(koja mahala po facebooku i svadja se sa narodom i pri tom ismijava i vrijedja),e to nikako halaliti ne mogu :(Jedino,ako se KALIMERO nije oblacio kao zensko u svrhu sluzbe.
A šta je mogao naučiti na fakultetu za ovu funkciju koju obnaša? Da smo pametniji učili bi od ljudi kao što je Osmica, Kemal Ademovic... Iskustvo koje imaju je blago
Osmica je profesionalac i zato ga ruse dusmani iz RS - a!
Mnogi
nezakonit vam je entitet teroristicki
Zasto on ispasta kad fakultet nije radio svoj posao i potpise su davali oni koji nisu smjeli? Treba fakultet i profesori da budu kaznjeni, a ne studenti! Po ovome onda bi svi koji su zavrsili Pedagosku akademiju, kasnije Pedagoski fakultet u Zenici i polagali kod profesora Arnauta trebali ostati bez diplome iako nisu nista krivi! A rijec je o generacijama i generacijama studenata!
E sada u mup zdk pa malo istražite diplomu i radni staž visokih dužnosnika nećete ofulati 100%
Samo jedan od mnogih sa kupljenom diplomom , koji obnasa visoku funkciju u vlasti u BiH.
Nije on kriv, krivi smo mi sto pasos nismo izvadili
Pa ima li jadan barem neki certifikat, engleski jezik il nešto
OSA je neustavna parwpolicijska organizacija formirana na neustavan tj. Nezakonit nacin. Samo budala moze od njih ocekivati da postuju ustave i zakone . Treba raspustiti sve neustavne bande . Na Referendum sa njima
ja i...da li ce dobiti otkaz...da li ce mu se oduzeti milionske imovine...da li ce dobiti otkaze clanovi njegove familije i zeninih prijatelja koje su uhljebili ko da im je privatna agencija...u drzavi kojom upravljaju mafijaske familije nece sigurno...