Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, ministre, gdje ti je pamet? Hajde bratac daj ostavku i nestani. Nisi ti ni ovce da čuvaš, a ne da nam brineš o djeci! Hoćeš igranku imačeš je. Našao si da udariš baš na najmlađu i najosetljiviju populaciju! Takvi kao ti i tvoji šefovi nas vode sve dublje u pošast bijele kuge! Sada će se klupko definitivno odmotati!
Koja socijalna pravda. Imućniji roditelji mogu svojoj djeci priuštiti boravak u vrtićima po cijeni od 140,00 - 160,00 KM. Iznos do pune cijene,odnosno ostatak participira Vlada KS. Dakle, sirotinja ne može svoju djecu slati u vrtiće, a bogataši imaju privilegiju da im Vlada KS od usta sirotinje opat izdvaja tu parcipaciju. Eh državo jadna.
Kakva ba sociljna pravda i kakvi ba bogataši, niđe veze, pa ako mogu dnevno izdvajati za janftiniju kutiju cigareta 3,50 KM x 2 roditelja, dnevno 7,00 KM x 30 dana u mjesecu 210,00 KM mjesečno, a vrtić je 160,00 KM, o kakvoj privilegiji ti govoriš. Problem je što su nama cigarete važnije od prvog stepena sociljalizacije djeteta.
Šta sindikat komunistički otpad pametuje, o ni znaju šta je najboilje pa u Komisiji za predlaganje navedenog aktra su bila tri člana iz JU Djeca Sarajeva, a dva iz Ministarstva i sad problem.
I nacionaliste i ove 'komuniste' kako ti kazes povjesat na bandere od vjecne vatre pa do El SHITTY centra.
Jesu li se se pitali roditelji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I gdje su sad roditelji? Ali ne, roditeljima nije bitno da li im je dijete 10 sati u vrtiću/školi u prostoriji/učionici sa 40 druge djece. Sve dok njima nije na teret u kući. Ali zato kad donese prvu četvorku ili ne daj bože neku manju ocjenu kući, e onda se ustaje, odlazi do ministara, povlače se veze i "siluje" nastavnik i škola, jer dijete mora imati 5 u knjižici koju će pokazati senilnoj babi i komšiluku....
Samo povecavajte....najbolje bi bilo da i u osnovnoj skoli uvedete donji limit za broj djece po odjeljenju, najmanje 45 ucenika....i da nabavite brze pokretne trake da nastavnici mogu u isto vrijeme drzati nastavu u tri razreda.....Tito jagodo rosna....kada god covjek pomisli da sa glupostima ne mogu dalje oni te iznova iznenade.
Pa stalno nas " inenađuju" ovi priučeni, sa brzim fakultetima - a koji su izuzetno podobni!
Ovo sve Arzija "The Santa Killer" režira za svoj veliki povratak na scenu...neka je nama vjeronauka besplatna a engleski se plaća :) pravo evropsko reformski :) I neka ste naružili roditelje! svaka čast... kada vas nisu stotine roditelja tužile za trovanje djece zašto bi išta na ovo komentarisali!
ako je tako, onda podržavam
koji si ti debil...Arzija nije stigla ni da prdne ublizu direktorske stolice a ti već optuži ženu, još je i stavi u istu rečenicu sa trovanjem djece koje se zbi za vrijeme Halilovićkinog mandata.........koja debilčina h'b'te
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja vama nista ne vjerujem,samo se iskreno plasim da ne potrujete djecu.
@kurtovizija joj jeste vi dosadni iz privatnih vrtića ha ima nešto o J.U .Djeca Sarajeva vi odmah po njima al džaba ja sam išao i moje će dijete akobogda taman da mi naplate 500 km
Samo tako, ugledajte se na Indiju.
Što ti je Sarajlija čovječe.. a kod nas u Krajini djeca hodaju ko klošari po ulici :D
@lijepi huso ! - već su mu dali. Eno i aerodrom im pravi, djeca neka klošare. Aferim Bišćani!