Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Sivru se ne može reči da je beznačajan jer svojim višegodišnjim djelovanjem srozava oblast obrazovanja i odgoja, ne rješava ključne probleme jer nije ni kompetentan niti želu saslušati djelatnike u ovoj oblasti. Žao mi je da djelatnici u obrazovanju i odgoju nemaju inicijativu i želju da nešto, ''Sivru'', promjene.
@Hamoponovouredu Imate isto tako slučaj sindikaliste srednjeg i visokog obrazovanja po prezimenu Bešlić , što je najtragičnije čovjek je dobrih 5-6 godina u penziji ali ne da se odvojiti od ''sindikalnih privilegija''. Zamaislite predstavnik 48 srednjih škola u KS i največeg Univerzitetskog centra u BiH. O tome neka razmisle djelatnici u ovim olastima.
Na stranu sve, ali ova raja sa komentara je u ogromnoj većini neupućena i subjektivna. Sivru godinama napadaju da je SDA kadar, a sada odjednom SDP! Dobro nam je kakvi smo.
Sivro iz sela Sivre propali nastavnik arapskog jezika koji radi na pola norme a prima plaću vecu i od direktorske (1850KM), nam kroji kapu!? I ono ima nešto da kaze i da se buni? Strašno
ministrica obrazovanja koja podrzava kupovine diploma po banja luci...za stranacke ulizice...