Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je krenulo ovaj SDP:) hehhe.
Ovo je tek prvi SDP-ovac optužen za nešto idući je Damir Hadžić zbog afere "Reket", pa onda Nermin Nikšić zbog izvlačenja para iz javnih poduzeća.
I zamisli, čovjek je bio 4 godine u vlasti, a usput se tuko po kafanam, odnosno tukao druge ljude uz pomoć svojih bilmeza, i to pred očima djece...
Pa to ti je ta tzv Lagumdžijina socijaldemokracija.....
vi napaceni placenici, kako vas vise nije stid ? bolesnici bolesni, smisao zivota vam pod smijesnim korisnickim imenima lagat ljude na ovim portalima, sirit zlo i mrznju, a kod kuce vas i vlastita zena mlati ili muz.. STO SE TICE MINISTRA ZUKANA I OVOG BUDALASA KOJEG JE PREBIO.. BENJAMIN HAJDAREVIC JE COVJEK KOJI JE PLACENIK SDA I KOJI JE PROSLE, KAO I OVE IZBORE LJUDIMA UTJERAVAO STRAH. ZA PROSLE SAM SAMO CULA PRICE KOMSIJA KOJI SU PRISUSTVOVALI (JER PLACENIK ZIVI U MOM NASELJU) A ZA OVE IZBORE SAM I SAMA BILA SVJEDOK, KAKO SE NA NAJPRIMITIVNIJI NACIN BORI ZA SDA.. PSUJE DJEVOJKAMA KOJIMA MOZE BITI OTAC I SL. JA SAM MLADJA, PA SAM SVE TO SAMO GLEDALA SA STRANE I SJETILA SE OVOG GOSPODINA ZUKANA KOJI SE JEDINI TAD USUDIO OVU BUDALU POKUSATI NAUCITI PAMETI. ZALOSNO JE STO SE TO SAD OVAKO TUMACI. ZUKAN JE I KAO PROFESOR BIO DIVAN I NE POZNAJEM OSOBU IZ MOG GRADA KOJA IMA NESTO PROTIV NJEGA. NAPROTIV, JA SAM PONOSNA I ZAO MI JE STO JEDAN OVAKAV COVJEK NE STOJI NA VRHU DRZAVE, KOJI IMA HRABROST I RECI, I URADITI A BOGAMI I POKAZATI PRIMITIVCIMA (njihovim nacinom) GDJE IM JE MJESTO! sad se nastavitte svadjati :)
@acija puši kitu smeće komunjarsko, đubre retardirano.
Gdje su nove vijesti i Ragužu? Ili je ispucao svu lovu?
Narod je baš ovca, što mu nije produžio mandat.
Svinja komunjarska... Njemu ni sud ni sudska presuda ne predstavlja nista... Krme treba klat iza vrata...kurva sud...Bugojanci ne zaboravljaju...
e moj ministre dosta ste se bukali po Bugojnu kako je vase cijelo Bugojno, kako ostavljate auta upaljena i govorite ovo narod sipa, kako ste platili svaki glas sad za izbore, po 50KM davali za glasove, stan u Sarajevu, gdje su tolika auta, zaposlio samo svoje ljude,podijelio pare po bugojnu samo za SDP-ovce itd itd.... cekao sam ovaj dan kada ces ti da podvijes rep i cekam dan kada cu da procitam naslov Zukan Helez osudjen na 10 godina zatvora !
......najobičnija seoska kafanska baraba.......
Conte 03, Ministar??? Kako može ministar biti najobičnija seoska kafanska baraba? :))))))
.......a što ne bi mogao........postoje danas u svijetu mnoge nelogičnosti....... ....recimo, tomislav nikolić.....grobar i četnički vojvoda, a predsjednik države.... ...a što ovaj siledžija iz lokalne birtije ne bi mogao biti ministar........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Zakzak bogati jesi li ti invalid ako smijem da pitam,jer ja jesam.Zukan Helez mi nikada nije doveo u pitanje niti invalidnost niti moje ucestvovanje u armiji.To je prvo.Drugo imam najmanje 20.000 invalida koji ce ti potvrditi ovo sto ti ja govorim,a trece za vrijeme SDA ministra lopovskog smrada Crnkica svaki mjesec sam isao na reviziju da provjere jesu li mi otkinute noge narasle,a Helez me nije nikada zvao na reviziju jer su to obicne nebuloze.Mene i prave invalide su maltretirali dok je sa druge strane zdrave,prave uvodio u pravo.Znam 2 slucaja gdje je napravljena greska i ljudima su vracene invalidnine a svi ostali koji su se zalili su izvini ali laznjaci,zdravi pravi i sposobni da rade a ne da otimaju ovu sadaku sto nama daju,jer da nema laznih, ljudi koji to zasluzuju bi imali normalna primanja a ne bi bez nogu isli da cuvaju poljske hale da zarade i prehrane porodicu,
Ono sto ne znam to ti i ne mogu komentarisati ja sam ti govorio za sebe i ljude iz mog kantona,ne mogu lagati jer je stvarno tako.Za zlatne ljiljane se slazem ali i to je poltitka ranijih ministara.Ja nisam clan ni jednog udruzenja niti stranke upravo zbog tih namjestanja,znam ko je Hosic,predsjednik udruzenja koji se iz vedra neba pojavi na toj funkciji.Zao mi je sto maltretiraju prave borce i invalide a meni da tako naprave,buraz meni su napravili sve sto su mogli dovoljno mi je samo sto sam pola covjeka,nek idu u materinu i oni i njihova sadaka,problem je u nama treba njima svima jebat mater i gotovo.Ja sam samo rekao da me ovaj nije dirao,ona prije gamad jesu to je sve.Svakog brata invalida postujem.
Vjerujem ti sto ne bi,eto zasto treba ukinuti ove kantone pa ovo je propast za nas sviju.Mi ovdje blage veze nemamo sta se kod vas radi,i u drugim kantonima.Stvarno bruka i sramota,mislio sam da je Helez pomagao a ne upropastio bracu koja su ginula za ovu drzavu.Znaci nema nijedan da valja.Ma to treba do Strazbura tjerati da sve vrate i isplate,zato i imamo kantone da oni mogu raditi sta hoce mater im lopovsku,da smo svi ko jedan i svi pod jednim krovom druga bi prica bila.pu zasta smo se mi borili i ginuli Bog im platio.
On je svoju ministarsku duznost casno i posteno radio. Covjek je za primjer i pohvalu, a to su njegove privatne stvari
zakzak je dežurni lažov kojeg su obmanuli SDA i Budimir.
Bahto tzv stranka za BiH Zukan tzv SDP. Koje li slicnosti. Sve kabadahije.
Takvo poređenje jedino budala može praviti. Šta je to Bahto ikad u životu uradio?
Mlad si ti jos. Skontaces i pogledaces na jutjubu. Fizicki nasrtaj na novinara i izbacivanje iz kancelarije. Lik je seljak ko i ti.
...ode a ne plati...........
Pravi čovjek, koji zna da radi posao, ima damu da se sukobi sa kriminalcima, pa kad treba i šakama. Donjamu, pamtimo te kao najboljeg ministra boraca ikad.
Nabijem ja tu tvoju "vijest" na svoj mladi qurac.
Mora da si imao u rodbini nekog podrumaša-oficira sa visokom penzijom, koji je pod silom pravde izgubio nezaslužene beneficije, pa ti je Zukan zato omražen. Upravo zbog takvih on je bio najuspješniji ministar za pitanja boraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja ljepotana
pitaju se sto su izbore izgubili
A što je bila marisana? Jel' zbog kakve koke?
SDPovci su kolko vidim i dalje aktivni... sta vise hocete