Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogu suditi covjeku koliko hoce ali kad nije kriv onda nije! bolje bi bilo da se pokusa sa kriminalnim radnjama Bakira i Covica!
nemoj nam Lijana zaboraviti
Mikulic je nevin,pa da se razumijemo nije on clan ni SDA a ni Lijanovica pa da se na njega sumnja,zna se ko krade ovu zemlju i ciji su prsti umjesani u sve kriminalne radnje.
kakva je to logika.Znači ako si član SDP-a odmah nisi kriv,čak ni sumnja ne može biti na tebe.Je li to ona logika kao kod Željka Komšića-dok je bio član SDP-a sve najbolje kad više nije bio član SDP-a sve najgore.
@Gaetano- Zato vi organizujete seminare za koje Amir izdvaja pozamasne sume novca na kojima sjedite i vijecate kako da komentarisete po portalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo neka nastave istrazivati,za par dana ce shvatiti da nema nista i pustiti ce covjeka na slobodu.Prebacivanje loptice SDA ce izgledati jos smijesnije.
Radio je kako zakon nalaze, sada sto SDA hoce da svoje nezakonite radnje podvali drugima, to je druga i vec svima poznata prica ...
Ma, terorisete pogresnog covjeka, to ce se i na kraju ispostaviti. Pravda!
hajde sto su se neke stranke nakacile na grbacu mikulica ali sto su se potplaceni mediji nakacili... sta je reci
Mikulic nije kriv, i prestanimo citati gluposti sve dok pravda ne kaze svoje.
ne pustajte ga vise iz prdekane ,pohapsite jos stotinjak lopova iz svih stranaka da lakse disemo!!ako nista radovacemo se sto su tamo gdje im je mjesto!
Zasto da hapse nevinog covjeka,da bi svi bili isti,da bi ograniceni umovi bili zadovoljni.Neka odgovara onaj ko je to zasluzio,a ne ovaj covjek.Zna se dobro ko mu podmece ovo,saznace se uskoro.
a kako ti znas da je nevin??jer je iz tvoje stranke???ili si bacao grah!!cuj nevin!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su SDA prvaranti pokusali da nekome smjeste djelo koje je njihov vjerni Trako pocinio..Hvala Bogu pa bar malo ima pravde,a kad krenu da hapse SDA prevarante,kriminalce pa nece biti mjesta u zatvorima.
Oni to samo i znaju raditi,kradje,podmetanja...i tako vec dugih 19 godina...
Bilo je i za ocekivati da ce Trako i SDA pokusati da okrive nekog drugog za svoje radnje ... nadam se da im ovaj put nece uspjeti.
dokle više ovo četničko divljalje po bosni ? sudstvo je jedan od tri osnova stuba svake drzave,dakle,izvrsna,zakonodavna i sudska vlast čine jednu državu,a ovi četalji to osporavaju . u smrdiju pa tamo provodite svoje hirove. i da ,ja mrzim srbe pa sta imam pravo da ih mrzim
Pa veci ste vi Cetnici od Cetnika bagro kriminalna talibanska.TAcno je da je sudstvo jedno od glavnih temelja drzave,a ne kriminalci iz SDA koji taj stub preko svojih privatnih tuzitelja i sudija koriste za zataskivanje vlastitog kriminala i prebacivanje odgovornosti na druge. Nemojte se braniti Cetnicima,jer ste gora bagra od njih sljamu seljacki kriminalni ,u stvari ste ista go.na.
Dzaba vam saslusavati nevina covjeka, sve je ovo igranka iz zelenog tabora zbog njihvovog Trake, a znamo i ko je i ciji drzavni tuzitelj, tako da...
Kako ti znas da je iz zelenog tabora?
A jeste li ga zvali u centralu SDA,da ga i Tihic saslusa?Ali niste imali ni potrebe,jer je ovo isto.
SDA, Trako i Budimir su u istom lancu a prema tome pokusavaju Mikulica zavaliti da bi spasili svoj kriminalni lanac koji radi po nahodjenju svojih stranackih centrala !