Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje GOD IMA NEKA DISKUSIJA O BIH-e UVIJEK je PREDStAVLJAJU genocidasi srbi, sjedne strane negoraju drzavu, s druge stran sve sko mogu capiti od para a i lobiranje protiv BiH-e koriste se, jadno! !
U Durbanu je sada proljeće,....!
Naravno da je BiH zainteresovana za uspostavljanje zelenog fonda..cim je novac u pitanju:) Sta li ce samo raditi sa tim fondom. A ovaj Ahmetovic treba u zatvro po povratku..jos nije odgovorio otkud sluzbeni Audi Q7 vlasnistvo nas poreznih obveznika nepropisno parkiran cime je izazvao udes. Stoka Srebrenicka.
ja budalastine..sta ovi hjvani nece sve izmisliti i pozvati ove \"ministre\" da pricaju..sta imas pricati o susi i poplavama..prihvati se pametnijeg posla..j..be..a...l..i.. ti... susa m.....r
pa da li je to mooguuuuuce, sta nam rade ti masooooniiii