Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed u sunovrat iskrene čestitke i želje genocidna tvorevino dugo si trajala ekonomski neodrživa što prije kolaps to bolje dodo vam je šukno do grla hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapropast
Svi klinički centri u BiH su u gubitku za pola do dva godišnja buđeta. Glupost je tvrditi da uštede neće , ne mogu i ne smiju osjetiti pacijenti . Partiokratija će do zadnje pokušati da oćuva nivo plata zdravstvenih radnika a pacijentima slijedi : 1.\"usmeno\" umanjenje prava i duže liste čekanja pa kad to ne zadovolji nivo ušteda onda se ide i na + 2. povećanje participacija pacijenata . Kada niti to ne zadovolji potreban nivo ušteda onda će se ići na 3. \"pismno\" umanjenje prava . Najciničnije je da su u RS umanjili doprinos za fond zdravstva za 0,5% u korist PIO fonda. Tako da penzioneri što su dobili ovim ubrzo i gube ako dožive jesen.
Zato će oni imati auto-štrasa i airodromova!
M.micu vam j.bem bijednu genocidašku...pa ubiste i sobstveni narod sirotinju zar da na tim jadnim i bolesnim ljudima štedite..bagro pretvorili ste rs u aušvic logor narod osim što je gladan odavno sad im reducirajte i liječenje ..za vas nema riječi osim da ste totalno svi poludili u vladi rs.
Dodik , kao neprijatelj zapadnih okupatora ,ali uredno mu odobravaju kredite , što ne zavrnu slavinu ,da ode , neka još malo uzmi slobodno . Ima korupcije ,ma nema veze uzmite slobodno . Rekao ovo ono ,ma nema veze , uzmi jedan krediti ,šta ti je čovječe , sljedeca ruka je tvoja sigurno , krupije zna da rulet nije namješten , on daje kredit da i drugi imaju , pa vidi Grke kako su oni dobili . Jeli ono Dodik na valst doveden na NATO tenkovima ,a 1000 političara smijenjeno oni su ovo ono .
Dodikovi ekonomski uspjesi hahahahaha neka neka. Jel vam snažno Sarajevo krivo što nemate para u zdravstvu? Bitno je da vam Vožd sa 115 kg brani sprstvo hahahahahaha
pocetak kraja ali ne samo kod njih pare i godine su pojeli skakavci vise nema nicega za izvuci kes