Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase sudstvo i tuzilastvo je najkorumpiranije sto potvrdjuju presude koje oni izricu svaki dan a niko ne trazi od njih ostavke.A neki jado sto je pogresno parkirao bude strogo kaznjen po zakonu.Ovo je drzava u kojoj se isplati ukrasti 1 milion 100000 tuziocu i sudiji i miran si. Tu su nasi problemi ne plase se kazni i onda svasta rade.Ima i sudija i tuzioca sigurno postenih ali to je sistem sve je uvezano politicari su zasticena vrsta od odgovornosti.
Pa treba sada ove iz tužilaštva procesuirati jer su prouzrokovali štetu.
Hoce li ova drzava ikada docekati da ce neko biti osuden za nesta, ali jok svi se oslobode svega. Aferim zato i jesmo tu gdje smo.