Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama su ovako pomagale Islamske zemlje poslale milijarde donacija, sam onaj Malezijski princ šta je sve poslao pa Bahrein bog zna pa poslije rata niko više nam se nije javio nije došao, zašto ? Pa očito da ljudi znaju da te njihove donacije pokradene da nisu završile u onim njihovim namjerama i skontali da su naši lideri izigrali našu tragediju da uzmu sebi donacije najgora mraka ljudi, jer ta spoznaja bi jedino ovim Islamskim zemljama bila dovoljna da nikad nam se poslije rata ne jave
poslali su jer su mislili da ovdje zive muslimani. Kad su dosli a ono ti muslimani ne klanjaju, piju alkohol, jedu svinjetinu.
boli nekog briga sta ce te vi pamtiti
pamtimo i mi vas u nasem ratu...
Jadan je narod kome si ti M.V.P a gospodin Zelenski je predsjednik
Pogledajte Hapy TV.Svaku vece slave ruske uspjehe a kao Srbija priznaje cjelovitu Ukrajinu.Rade protiv svog ustava uz podrsku vlasti. Mislim da je Srbija uz Iran nanijela najvecu stetu Ukrajini.
No sikiriki Ukrajine koju mi pamtimo i ti neće vise nikada biti citiram i Z. Milanovica
Hajde ne rise, ko je nama pomogao, uvijek uči od čuvene Armije BiH
Cuju ze gusle..... . Opancarski botovi se medju nama
Koliko je ovdje samo rusofila ,pokazuju sami lajkovi... Kako neko moze podrzavati jedan wagner ,koji regrutuje zatvorenike i sve ostale koji su ae ogrezli u najtezim zlocinima... S druge strane,Ukrainci brane svoju zemlju,svoja ognjista....I neko to ovdje dovodi u pitanje..??? Ko je usao i napada drugu drzavu i rusi i ubija i pljacka...!!Pa nisu sigurno Ukrainci...Zna se ko je...!!!Sta je ovdje nejasno...! Klasicna agresija.
Bitni ste ko lanjski snijeg
Posteno, zapamtite srbe i madjare. Mi ih pamtimo.
To vaše dokazivanje da ste kul je i dovelo do svega ovoga. Prodali ste dušu i državu đavolu da bi u očima zapada bili kul.
Pamtimo i mi da su vaši dobrovoljci činili genocide na strani GTRS a nikada ih niste pozvali na odgovornost!
Vi ste stetni...Bosni i Hercegovini su odmah uveli embargo na oružje da nas komšije mogu brže satrati , i na koncu svega dopustili da srbi naprave Genocid nad Bošnjacima. .......O sebi se zabavili
Pa Ukrajinci postali ko djeca, reci cu te ja mami... Pa pamtimo i mi ko nas je ubijao i sta su nam radili i opet pokusavamo izgradit suzivot s njima...
Ikona vam je sjeverozapadno od Sarajeva.