Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
ode Zlaja sav vazan,kad se vrati proglasice posjetu vrlo uspjesnomi pohvaliti odlicne odnose!kladim se da nece spomenuti fasisticke izjave dodika i nikolica!a i zasto bi??njemu je dobro ,pojest popit ko zna mozda ce sta i poklopit!on je covjek koji dana radnog staza nema nigdje osim u politici tako da ide linijom manjeg otpora!
Obavezo se javi šefovima UDBA-škim tamo u Centrali!
ministar Lagumdzija radi svoj posao odlicno, sto pokazuje i time da odrzava dobre odnose sa susjednim drzavama. Samo naprijed :)
a Bakirov odlazak tamo ćeš naravno na drugom postu popljuvat, govno jedno podrumaško licemjerno ;)
Šest ili sedam političkih lidera koji se dogovaraju o implementaciji presude "Sejdić-Finci", kako sam shvatio svakog dana mijenjaju svoja mišljenja. Možda bi se i mogli dogovoriti ukoliko bismo imali aktivnu ulogu i podršku Evropske komisije, Vijeća Evrope i institucija EU u cjelini
snažni iskorak u odnosu na sadašnje diskriminirajuće stanje
Dobro je da bar neko nema problem da srbijanskim zvaničnicima u Beogradu ponovim kako očekujemo dosljednost u riječima za bliskim odnosima, ali i u djelovanju. Česte izjave koje su na granici uplitanja u unutrašnje odnose dovode do usporavanja pokušaja BiH da okrene jednu novu stranicu u međusobnim odnosima i te izjave stvaraju nabijenu atmosferu koja nije nikome na korist!
."Ako počnemo rješavati pitanje granice, imovinsko-pravnih odnosa, suradnje tužilaštava u procesuiranju optuženih za ratne zločine.... onda zaista možemo govoriti o podizanju suradnje na jedan viši i novi i progresivniji nivo. Oštra retorika, katkada za dnevno političku domaću upotrebu, ne doprinosi tom cilju i oduzima svu pozitivnu energiju. Ona ne može biti zamjena za gradjenje budućnosti niti može promijeniti prošlost iz koje svi moramo nešto naučiti kako nam se ona ne bi ponavljala", istakao je ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija. Sve napisano podrzavam, konacno da neko nesto pametno kaze
kako li ovaj covjek sve stize da mi je znati! prava osoba je na poziciji ministra vanjskih poslova ne moze biti obrazovaniji i edukovaniji
koji si ti sara87 kreten, ni predratni ti pionirčići nisu ravni :)
pravo je pitanje kako stignu zlajini pioniri dati ovoliko komentara hvalisuci nesposobnog i narcisoidnog lagumdziju!