Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Avdom da radiš na konsolidaciji ?
ovaj Šteta barem zvuci ohrabrujuce...
ma pustite ih da propadnu više
moerel vako Adnan Škoda ?
Ova vlada vec vise uradila nego sda proteklih 8 godina. Cak i da nista ne radis, vise ces uraditi od sda jer oni i onako samo stetu prave.
Ovo ko u crtanom predsjednik Zgubidanović i ministar Šteta
Nema se tu sta konsolidovati. GRAS se treba rasformirati potpuno, znaci sve otpustiti, ukljucujuci i vodstvo. Zaustaviti potpuno tramvajski sistem. Rasprodati ispravne tramvaje, ostalo izvesti kao staro zeljezo. Nakon toga osnovati novu firmu, napraviti projekt, zaduziti se za kredite, praviti potpuno novi tramvajski sistem, sa novom sirom prugom koja ce biti u ravnini tla, sa posadjenom travom izmedju, ako ne, onda betonskim kockama ili asfaltom, nove stanice i digitlni sistem.
Na kraju i novi tramvaji. I onda uvoditi jednu po jednu novu liniju, na ekonomskoj isplativoj bazi, moderni niskopodni tramvaji, karte po uzoru na svjetske metropole. Ako je gorivo na svjetskoj cijenovnoj razini, ne vidim razlog zasto nije i tramvajska voznja?
@Lloyd7 Joj super, sve zvuči Ok ali dati nove niskopodne tramvaje stoki da ih čupa, dere išara je samoubistvo. Opet bi sve bilo isto za godinu/dvije - neuredno, peksino, išarano, smrdljivo. Treba biti realan i reći da nismo mi još za toga jedno 200-300 godina.
Ministar Steta?Ne bih da prejudiciram .
inače šteta se razumije u tramvaje
Dokle vi mislite pravit budalama cio grad???Zatvarajte više tu rupu bez dna!!Kako vas više nije stid lagat,krast i ljenčarit na grbači običnog stnovnika koji plaća vaš lopovluk?
šteta
Prezime Šteta?