Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se neko sjetio da se ta rekonstrukcija može konačno uraditi na način da se dobiju jos dvije kolovozne trake ( samo za javni gradski prevoz i kola hitne pomoći) kada su gužve kao u drugim evropskim gradovima?
Nisu im niko rekao da može i to.
Nije*
Ako je na dijelu Ilidza - Nedzarici trenutno 10 - 15 km/h i ako ce se rekonstrukcijom pruge uduplati, tj. 20 - 30 km/h to je onda nevjerovatna brzina koju ce razvijati tramvaji 🤣
Pa nije u-ban pasa.
Vidjet cemo te tramvaje za 10-15 godina pola njih ce se raspasti za 5-6 godina kao sve ostale tramvaje sto je GRAS dobio. 200 milion ce skrsiti na tu crnu rupu a mogli su izgraditi gradski autoput i prvu trans za te pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponovo se mora raditi asfalt na zavoju kod Holiday-a jer nije dobro uradjeno. Sad kazu da nije dobro uradjeno, sta tacno nije uradjeno kako treba, hoce li neko odgovarati. U normalnoj drzavi bi odmah optiznica bila u pripremi.
Veoma lijepo i transparentno izneseno od strane ministra. Samo naprijed, transparentno i posteno.
Adnan Steta najveci graditelj u Sarajevu poslije Gazi Husrev-bega
Transparentno i profesinalno. Ovi papci sto su 20 godina trosili pare i krpili rupe u asfaltu i pruzi mogu samo da sute
Bravo Ministre konacno neki napredak u Sarajevu
Bravo Adnane. Uradit' ćeš za vrijeme svog mandata što mnogi nisu unazad 20godina. Svaka čast.
Ime mu sve govori. 😂 samo šteta i trošak
A tramvajska na Otoci... 😃
A šta je sa ostatkom od M.Dvora do Vijećnice i nazad?? Nije baš da je tu odlična trasa...
Toje vec radjeno. Ovo ostalo nije taknuto 60 godina
Ne kontam ove debile što pucaju minuse na pitanje... A valjda ne zive u Sarajevu pa ne znaju sta pitam...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
whats wrong with the pruga ? Falling Down movie reference
Ako Kinezi grade završit će i prije roka Brus Lee je to....
Sranje u najavi,vec vidim....kad podizvodjaci (bosnjo) uzmu stvar u svoje ruke ima da bude kolaps u gradu...prvih pet dana mozda bude 8 autobusa,a poslije se obavezno tri pokvare
Fino. Nesto konretno.
Bice veselo, ali je ovo fakat neophodno. Bas me zanima kako ce to biti ma kraju. Ipak, kad vidimo koliko stanicu prave..
Šteta opet haos.