Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebi.. 20 godina su se preslepali po budzetima.. jeduci tudji hljeb
@VIahDerpe bolje i sa njima nego sa dodom i zeljkom deverat!
@I'll be back deveraj i suti onda !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dva idiota iz retrogradne SDA!
Nek' im je Softic izganj'o na ustavnom sudu da mozete bradice nosat u drzavnoj sluzbi,za sve ostalo se ne sekirajte..."u jedinstvu je snaga"
jedan plata 3200, drugi plata 2800, plus vozac plus telefon, plus bijel hljeb godina dana nakon mandata, plus pare za odvojeni zivot, napucane kancelarije, vikendom na planini u vikendicama, i jos na to sve sto uspiju zavrnut..a vi moji klixovci ovdje seriiiiiteeee ko foke :D smiju vam se ova dvojica u ovom trenutku garantujem vam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne kazu dzaba, primitivcu se obrati primitivno. Jaooo vam glOOOOva, i tupila u ocima. Pravi SDA klocevi
Ramić: "Nema Dženana često u medijima, ali kad se pojavi to je dominacija potpuna". Ramiću, tvoj IQ nije upitan, ti ga nemas, kao sto ni stida nemas. Svakom se moze desiti gaf, svako moze reci glupost, al vi umjesto da se izvinite, vi se primitivizmom dicite. Cega se pametan stidi, budala se s tim ponosi. Jadne vase supruge i djeca. Jeste face, eeej. Prave "muskarcine"
samo vatreno oružje,bomba medju dvojcom i Bog te veselio
balinčići maleni....eto to je moj komentar
router i reciever
ko li kome tu dudla?
hahahahahhahahahahaha
Dva kretena!
kakav pedigre takav i riječnik, već odavno u javnom životu provlače se ljudi bez elementarnog odgoja, pristojnosti, bontona, škole......odavno smrad i šljam pliva našim vodama
Cuj u 1993 zavrsio srednju skolu pa valjda se tada ratovalo i sa 18 i sa 19 godina. Barem smo mi u Sarajevu sa 17,18 godina ratovali. Zato je i “magistrirao” u Lukavici (Istočno Sarajevo)
EDIN RAMIĆ,Savjetnik Bakira Izetbegovića Edin (Kadro) Ramić, rođen je 7. maja 1975. godine u Kalesiji, a trenutno živi u Osmacima. Osnovnu školu je završio u Osmacima, a srednju mašinsku tehničku u Kalesiji 1993. godine. Diplomirao je 2002. godine na Tehnološkom fakultetu u Tuzli, smjer -Hemijsko inženjerstvo.Godine 2007. završio je postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Istočnom Sarajevu,
Nebitno. To sto neko ima neki papir, ne znaci da je obrazovan. Mada cu se sloziti da ima dosta do toga gdje si u skolu isao. Bitno je to da nijedan, ni drugi ne razumiju sta su uradili. Hajde pogrjesiti, ali se ne izivniti. Nasa tragedija (nasa jer nas i nasu drzavu ovakvi "vode") je ta sto ovi klocevi nakon sto su usr*li, i slijedeci dan nas istim izmetom mazu i provociraju.
Papak papka uvijek podrzava
Ministra i qrca.....
pravi organ. Sa tim tupilom u ocima, i mozes samo biti organ.
Vidi ti kockastih! Pa udarili ste na malo tvrđi materijal! Što će biti veselo!
Odgovor Edin Ramić:A sama fotografija ne znaci da se slažem s tim nekim terminima, ali ne ide ni javni linc nekoga ko se borio za ovu zemlju i ko je imao težak život samo zbog toga sto je blizak određenoj stranci ili je državni uposlenik.. Sta reci za ministrov koemntar.I ovaj covjek je neki ministar..da se nije zaratilo radio bi negdje ko cuvar u Sipadu s ovakvim promisljanjem.
ne bi on bio ni portir u Sipadu, vjerovatno bi kopao kanale u lokalnom komunalnom. Al eto nam, trazili smo, gledajmo.
da se nije zaratilo, ovaj ni srednju skolu ne bi zavrsio, a kamo li imo' para da kupi ove lijeve diplome iza kojih se krije lopovluk i neznanje. Hajde lupiti glupost, al nemati obraza, ni pameti da se izvinis...nego nadjes stranackog pajdu da te podrzi. Jbt.
ova tema je opći haos :)
jest popularna tema.