Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može, onda pišemo: jezik SRPSKOG ŽIVLJA! jezik HRVATSKOG PUČANSTVA! jezik BOŠNJAČKOG NARODA! Tako treba pisati u svim knjižicama i ende
Pa hajde da mi uvedemo "jezik srpskog naroda", pa da još dodamo i Urdu, Swahili... kako god. Da li bi oni shvatili grešku? NE MOŽEŠ TI ODREĐIVATI KAKO ĆU JA ZVATI SVOJ JEZIK! Ne možeš određivati naziv bilo čega što je u vezi sa mnom, kao što ni ja ne pokušavam drugim imenom zvati ono što je tvoje! Ako ćemo ići tim putem, onda ja ozbiljno savjetujem našim mamlazima od političara da razmisle o "jeziku srpskog naroda".
Hamo vidi mu glave HAHAHHAHAHAHHAHA
U REPUBLICI SRPSKOJ se prica SRPSKI -HRVATSKI i BOSNJACKI to je po ustavu REPUBLIKE SRPSKE, U federaciji mozete pricati kako hocete niko vam ne brani , a u REPUBLICI SRPSKOJ ce te pricati kako vam mi kazemo i nema vise diskusije
I vi bi da pričate o povjerenju. Koja ste vi đubrad
tzv pc u raljama fasizma, segregacija i diskriminacija se neometano nastavlja a Bakir broji pare u trezoru. Glasaci SDA su stvarno ili nevjerovatno glupi ili potplaceni da glasaju za njega i SDA.
OBAVEZNA LEKTIRA https://www.youtube.com/watch?v=Y1vPHlXntl4 https://www.youtube.com/watch?v=7SzoyWvapGU
@vojvodamisic Ovaj video je snimljen na Srpskom predavanju istorije! Sem toga sinoc je emitovan program na B92 na ovu temu (Galileo) gdje je sve navedeno potvrdjeno kao i nastanak Srbije na Berlinskom kongresu... Budalo!
@vojvodamisic Jedini koji se sprdaju sa Bosnjacima su iskompleksirani Srbi (pojedinci naravno) predpostavljam zbog vase mitomanske istorije koju zelite prikriti. Na vasu zalost svo djelo izaslo na vidjelo ,istinu je nemoguce sakriti ,ispliva na povrsinu kad tad.zakon prirode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neukom je tesko shvatiti neke stvari, te ih iskreno zalim, al im istovremeno i oprastam za stvari koje govore. Tesko je percipicirati stvari realno, iz opsteprisutne tame u kojoj se nalaze ovakvi kao gore spomenuti gospodin. Subjektivno misljenje o stvarima, i pored dokaza koji postoje, su odraz opste nekulture i neznanja. Oprosti im - to ih najvise boli.
Ni srbi ne postoje u BiH tvrdi Garasanin a ti sebe svejedno djikanom smatras kopile tursko hehehe
@bosman345 ...ništa on ne laprda -- čista, najčistija ko suza, logična istina!
Ivanic je ovaj potez i projekat izdao kad je rekao da nemaju Bosnjaci pravo da imaju jezik koji nosi isto ime kao drzava jer stvara problem koji daje Bosnjacima osnov za tvdrnju da je biH njihova domovina. ISTINA BOLI A Ivanic je predlozio da se svi jezici zovu 'materni' cuj ti tog cetnika i te retorike nelogicne... ova izjava je za direktnu diskriminaciju jedinog autontomnog naroda od danasnja tri konstutivna
ZAHVALJUJUCI BOSNJACKIM GLASOVIMA POGAN IVANIC SJEDI U PREDSJEDNISTVU.
@Preporod-BosnjakaBPS objasni?
21. vijek a jedan narod određuje drugom narodu kako će mu zvati jezik. Toliko o evropskim poštivanjima ljudskih prava, jer pitanje jezika je čisto pitanje ljudskih prava i izbora jednog naroda da svoj jezik zove kako on hoće, a ne lingivstičko pitanje. Srbi odlučuju kako će Bošnjaci zvati svoj jezik ??!!
Bosanski: Ministar prosvjete jede vanago Srpski :Ministar prosvjete jede vanago Hrvatski:Ministar prosvjete jede vanago...
Meni treba prevodioc....profesionalni
Znam slucaj gdje u jednoj skoli u Sarajevu ima jedan djak srpske nacionalnosti gdje profesorica mora vjezbati cirilicu kako bose istom predavalo. Ja bi njima na japanskom predavao... Sikter
Svaki dan po neki pojedinac gleda u oci 3 miliona + Bosanaca sirom svjeta,koji govore Bosanski jezik i govore im ti pojedinci kako ova 3+ miliona ne postoje ! Nema drzave u svjetu koja nema bar 500 Bosanaca koji govore Bosanski jezik i tako se izjasnjavaju ! Pa ko je tu lud?