Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da u Bosni nije nista grijeh osim ako ne platis racun za struju, vodu, telefon i kiriju. Ostalo sve mozes radit i jos ces bit nagradjen.
Da li je grijeh velicanje ratnih zločinaca i nazivanje raznih ustanova po njima?
Pa ne trebamo gledati ne to ljudi!! Nek rade sta hoce.. NAŠ GORUĆI PROBLEM SU LOPINE KOJE NAM ISPRED NOSA OPLJAČKAŠE DRŽAVU, OTJERAŠE OMLADINU, DRŽE NAS KAO TAOCE U POLUSIROMAŠTVU...
Čuj dolaze mu Srbi katolici i Srbi muslimani, aferim ti kenjčino.
DOVOLJNO JE RECI MINISTAR G ENOCIDNE T VOREVINE
Sumnjiv ovaj klix... Pise u dijelu teksta.. Katolici, Srbi i muslimani. Mozda sam nepismena ali zar ne bih trebalo onda sve velikim slovom ili je klix nesto s tim htio da nam kaze?
ja veze nemam šta je bilo u jasenovcu, blajburgu i srebrenici, ko zna šta je tu istina i ko je koga....svi suću, vazda je onaj drugi kriv....
Ima li većih zločinaca od vas
Nisam religiozan ali znam dosta o religiji. Odgovor na pitanje da li je grijeh moliti se za zlocince je NE, cak sta vise u Katolickoj vjeri smatra se neophodnim moliti za zlocince i neprijatelje. Ono sto je zapravo pravo pitanje je za koje zlocince? Ko od ljudi koji su ubijeni u Bleiburgu je bio osudjeni zlocinac? Kome je sudjeno? Odgovor je nikome. I ustase i partizani su cinili uzasne zlocine, to je istina.
Ti si ministar pravde gdje je žrtvama genocida i silovanja dosuđeno da plate sudske troškove, kad su trazile odstetu u toj tvojoj ''republici''. POklopi se ušima, jer si očito čovjek bez morala.
Iako je NDH bila dno dna i ološ, ista takva je i RS. Oformljena na genocidu. Ti, kao ministar RS-a, nisi kompetentan niti relevantan da pitaš takva pitanja, jer to zvuči kao provokacija.
Sve tri naroda u toj drzavi ste ukrvarili ruke do lakata i ako je to od boga onda nema ni boga.
@sretko.letic koji je treći narod??
Nije se grijeh moliti ni za zrtve ni za pokajanje.
Glavni problem Balkana je Apartheid koji je isti kao u Južnoj Africi vijekovima do 1994: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
Pripadnik genocidnog naroda ima nesto da kaze, dobro slusajte hahahahahahahahahaha