Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim u Sarajevu, to me ne raduje, ali, krajišnici su u pravu. Vlast u Sarajevu pare i sve što valja zadržava a što im smeta šalje dalje.
A najbolje rješenje je sve te pare što ste dobili od Europe za njihovu skrb, uplatite im karte za Pakistan, Afganistan, Maroko, Iran, Palestinu, svakoga svojoj kući, deportacija i mirna Bosna. 15 miliona ste dobili najmanje, a to je sasvim dovoljno za avionske karte i do Australije.
Ministar policije BiH meketic,je s asrbijom dogovrio da svi migranti iz srbije,budu deportovani u BiH,jer je meketic srbin i clan cetnicke partije.i jedno veliko ministarsko zlo po BiH.
Stop kupovini u Robot prodavnicama. Oni financiraju dolazak migranata i bogate se na njima. Robot je zlo!
Tako treba. Te centre, logore, zatvoriti pod hitno. Strpati migrante i poslati IOMu u Sarajevo. I one sanke sa snijeg i onoga Lipu na njih nasaditi pa i njega otjerati s njima. Profiter.
Ovo je stvarno sramota da su u Sarajevu uzeli pare pa mi sebe sami ništimo
SDPBALIJE , JUGOBALIJE I ABDICEVCI GLUME DRZAVU U BIHACU
Zasto se ovo ne naziva drzavni udar kao sto se nazivao problem u Salakovcu?
Sigurno je dau svemu ovom granicna sluzba rasporedzena na istocnoj granici neradi adekvatno svoj posao ili nikako sto tice.obezbjedzenja granice kako sa ulazima tako i sa izlazima.Dosta mi je migranata reklo u razgovoru da iz Srbije prelaze ne.ometano i BIH ulaze za neku sicu od 10 - 20 ura ili dolara a nekad i onako a ubijedzen sam da seto svjesno radi.Isto tako se i izvozi i uvozi u manji entitet sve po narudzbi BL.
Dobro došli u Foču ako vam odgovara 👆
Hahaah ovi govore bujrum u KS al u stvarnosti nisam uopće iz Sarajeva 🤣
Ne vjerujem koji komentari . Problem je što su večina problematični i nisu izbjeglice. Najmanje ima žena i djece. Prihvatiti žene i djecu , a sve ostalo vratiti odakle je došlo. Mnogi dolaze iz zemalja u kojima nije ratno stanje . Ljetos koje su probleme pravili po gradu , a vrlo malo bilo u javnosti. Jadan ovaj narod ,čak i stariji razmišljaju kako napustiti ovu zemlju. Dobro je samo uhljebima, ni brige ni pameti.
Ma hajte molim vas.Tako i treba.BH blok tamo BH blok vamo .
Ja sam 100% za da sve migrante iz Europe stavite u Bosnu
Niposto sad da se vracaju u Sa kad je pun turista. Neka se ova sirotinja snalazi, nije Sarajevu dzaba koeficijent 2. Poz
Dao im rok od 10 dana, ima da ga treći dan ultimatuma smijene 😂😂😂😂