Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ono nije bio "problem s jednim profesorom"?
@Android Knego pa pise ti lijepo da neki profesori nisu imali razumijevanja...
nije cojk kaze zbog bronhitisa, ne dao Bog nikom a njemu sretno bilo, ko zna cojk mozda dobar,dat mu priliku da se pokaze
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ponavljao razred, pa šta? Sebija Izetbegović je studirala 11 godina na medicinskom fakultetu u Sarajevu koji je u to vrijeme trajao 5 godina. Da se nije udala za Bakira vjerovatno bi i danas bila na drugoj godini.
Ma, hajde ! Što to ne reče odmah,nego si zbog ovog pitanja bježao od novinara... Gori je onaj ko im objavljuje ovakva sra,.. od spinova, laži koje može i maloumnik prepoznati ali ne i sarajevski "novinar". Kao onaj što ga zovu Zeba-petoba !
ja sam inace samoproglaseni marsovac, nekad bio ucenik generacije, sad zestoki baustelac, cuj pao u skoli zbog bronhitisa sad, sta bi bilo da ga je zub zabolio tek, ispis?
Ovo vam je ko kod Kursadjija kad Pazarac pita C.Gorca dje ti je Komandir on mi je Školski drug a ovaj mu kaze : Ne laži on nije ni bio u Školi 🤣🤣🤣 evo vam sad živa istina . Eh Bosno propala državo ti si samo za bandu i kriminalce dobra
A sto mu naočale dobro stoje
Slučajno se čovjek osjetio crnogorcem (vjerujatno gledajući Đekna još nije umrla a ka'će ne znamo..) i šta sad tu prigovaraju, i mene je to lovilo gledajući tu seriju - čovjek očito visokih moralnih i ljudskih kvaliteta koje su u politici samo jednostavno isplivale na površinu...
Da bi postao npr. profesor (bilo čega, skoro), moraš nebrojeno knjiga pročitati, napisati radova, učiti... za ljekara još više... za inženjera, arhitektu i sl. da se "osafunjaš", a da bi bio na nekoj "poziciji", moraš imati hejbet radnog i skustva i uspjeha. Za ministre, premijere i sl. ti ne treba ništa, samo dobra "leđa". Diploma se može kupiti.
Pa ja.. Vidi se da si neuhranjen ko parmak u novembru..
I mene je mrzila uciteljica
Sve razloge znog kojih je Milos ponavljao razred sam navela prije nekoliko dana kad je ova "tema" bila aktuelna a nisam.ih ni znala. Ublehasi samo znaju napadati sve i svakoga a nece "sebe"u ogledalo da "pogledaju!
Serator
Oko mene sve su ponavljači đaci ili bolesnici ili manijaci. Oko mene sve su mnogo loši momci to su KP doma budući zaslužni pitomci
Joj ne mogu ni svojih lazi jarane
U drugom osnovne je imao nesreću, a posljedice su došle iznenada u srednjoj. Jao što može izmišljati. 100 puta bi mu bilo bolje da je rekao pošteno kako je bilo, nego ovako da ljudi zbijaju šegu s njim.
hahaha, jaran ponavljao razred....
decko bas pismeno izgledas, kao akademik stare mi