Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mikulic je jedan izgleda od riejtkih koji se drzi principa EU i najrzavijenijih zapadnih zemalja.
Ove stvari i trebaju nama i to je definitivna stvar, o kojoj i ne treba mnogo raspravljati. Ovakve stvari moramo sto vise iskoristiti kada nam se nude, a to je i Mikulic vjerovatno primjetio i upravo to i cini. Nas nivo demokratije se najvise moze ogledati po izlaznosti gradjana na izbore, a to je stvar koja nam i ne ide u prilog te ovakve agencije koje rade na promociji demokratije i demokratskog poretka i drustva bi nam bile od velike koristi.
Zna i on da se treba vrtiti oko ovih agencija iz EU jer je to najbolji nacin da se dobije neka lova i investira u razvoj.
Milukić je jedan od ministara, a mali ih je broj, koji svoj posao veoma dobro obavljaju i o tome izvještavaju narod, što u najmanju ruku pohvalno
Samo saradnjom, jačanjem odnosa sa drugim državama, organizacijama i sl BiH sebe mora predstavljati na najbolji mogući način i time nam ubrzati proces ka EU integracijama
Bravoo Mikulicu samo EU i principi EU to je nas put ! Pozdrav
Ovdje je potrebna demokratija iako mislimo da smo demokratsko drustvo,vidjevsi neke poteze pojedinih polticara koji misle da je 15 vijek shvatio sam da trebamo jos raditi na demokratiji.Svaka cast ministru.
Ova saradnja je jako bitna ... sljediti nacela tolerancije, postivanja ljudskih prava itd nije praksa ovdje, ugusili su ih oni koji rasipanjem mrznje manipulisu narodom da bi dosli do nekih svojih licnih ciljeva.
Ministar pravde Mikulic je u svakom slucaju zasluzan jza ovakve saradnje koje su nam od velikog znacaja za drzavu. Jacanje demokracije i vodjenje prave demokracije u nasoj drzavi jeste i cilj ovakve saradnje!
Iako neki prizeljkuju drugacije, saradnja sa EU je jedan vid napretka i na tome trebamo raditi sto vise
Da bi ova drzava kolko tolko isla naprijed, ovakav vid saradnje joj je i te kako potreban.
Ove stvari su jako bitne za nasu drzavu,svakako nam je potrebna bolja i jaca suradnja sa evropskim zemljama.
Ova suradnja je od velike vaznosti ne samo za nasu drzavu, nego i cijeli Balkan!
Treba se sto vise povezivati sa evropskim agencijama sto poticu razvoj jer ce nam to donijeti i bolji rejting kod stranaca pa samim tim i stranci ce vise ulagati u nas.
saradnja sa evropskim zemljama po ovom pitanju je vrlo bitna za gradjane i drzavu kako bi se promjenio ovaj sistem koji je nametnut u dejtonu i kojeg nacionalisti koriste za diskriminaciju u gotovo svim sferama drustva
Ovaj vid saradnje nas vakako treba radovati,jer na ovim sastancima i drzava i gradani mogu samo da profitiraju.
Istina. Mnogi pricaju o neophodnoj saradnji se eu, a samo rijetki rade na ostvarivanju komunikacije i dobrih odnosa