Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ovo klix okrenuo protiv omiljenog ministra u Bosnjaka... Nesto se opasno iza brda valja...
ahahaha.. ma njih libo racku za njih same a tek za mektom, a.mekta je ko sabit iz tarcina ..zabavlja mase ...
Lik je car, ne dirajte ga...treba smjenjivati radi ovakvih stvari ali krene se prvo od glave prema repu...prema tome ovo je rep repa kakve gore stvari se rade...
Gorstaci su ministri, fina raja ne moze posao da nadje... fuj, sve mi se ovo gadi
@JohnnyBlazzze kako ne može pa jel juče bio članak kako je onaj inžinjer šumarstva našao posao kao drvosječa....nije nikoga ubio pokrao sve pošteno radi.
Hahah gmazu jedan, nisi jedini koji voli Ghost Rider-a:))
mektiču pitaj traktoristu jeli njivu uzorao
Javnost ne reaguje na lopove koji ih kradu i prave budala godinama, zasto bi reagovala na ovog gospodina?
Kloc je za psihijatrije
Na kraju ce biti hakovao mu neko profil :D
Nadam se da će Dževad Galijašević biti sljedeći ministar sigurnosti, jer je vrijeme da to mjesto pripane Bošnjacima!!
krenulo ga haha
DRAGAN LJUDSKA VELIČINA MEKTIĆ!
Pa iskreno, sa čobanima i ne može i ne treba drugačije. U civilizovanom društvu psovke u javnom diskursu nisu dobre. Međutim, pošto živimo u čobanskoj zajednici, mislim da je ovo sasvim prihvatljiv vokabular. Klix se pravi "kulturan" pa briše psovke u komentarima ali zato ostavlja fašističke i rasističke bljuvotine koje im donose gledanost. Pa šta ćemo s tim? Podrška Mektiću, je88i im sve po spisku.
Ovo je samo Ministar...a sta na vokabuleri BiH predsednika Dodika, cijeli svijet suti i Mile im ga zag..i, posebno viskom predstavniku Valentinu Inzku. Oslonimo se na zapad...ma kakav Zapad, oslonimo se na sebe i svoje sposobnosti.
Kakvo stanovništvo, takvi i ministri.
Nema skup rijeci i zato najlakse psovati.
Dragane nedaj se omesti , ti si Naa pravom putu !
ministar pokazuje pravo lice...nije to sloboda govora, to je krkanluk
Lik iz naroda pošten. Nema oraha u džepu pa može reći svima u brk. Šta treba da podilazi ovim kriminalcima i hoštaplerima međunarodnim i domaćim. Naprijed Mektiću samo ih “opleti “
On se i ponaša kao da je obični tviteraš, a ne da ima bitnu funkciju pet godina sa koje može nešto uraditi. Jadno.