Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cega se lik dosjetio, idemo ga podrzati !!
@Drinssky dobro si ti ustajalo djubre i spiner ! jedno je ukinuti reprezentaciju a drugo izvrsiti izmjene!
Puna podrska Mekticu za ovaj poziv!
kada ministar sigurnosti poziva na revoluciju protiv sudskog sistema onda znas da je ova drzava propala. Svaka cast, Mektic uvijek kaze sta misli nema dlake na jeziku
Kod nas ako neko nesto i pokusa da promijeni bude ismijan.Nista bolje ni ne zasluzujemo...
Mekta povedi nas ovce meeeeee, meeeeeee, meeeeeeeeeee
izjavite na sudu da je mlijeko bijelo, a sudija traži da kao dokaz ispostavite kravu od koje se pomuzlo konkretno mlijeko. vi donesete kravu, sudija zaključi da se radi o mlijeku iz ranijeg perioda te da nije moguće utvrditi da je to mlijeko od dotične krave, što sigurno znači da mlijeko i nije moralo biti bijelo. dakle crno je.
Mektiću vrati one nadgrobne ploče koje si ukrao u proteklom ratu
Svi na ulicu evo prilike. PROTEST!!
sad ili nikad.kolo se zakotrljalo,tadićka krava u Zagrebu,pod čijim nagovorom.? Dodik Čović možda.narode pamet u glavu a štap u ruke.
Piše se "Da BISMO spasili...." Ja-Bih; TI-Bi; On-Bi; Mi- Bismo; Vi-Biste; Oni-Bi; ! Elemntarna pismenost, odnosno nepismenost. Tačno se osvrabam kad vidim ovakve stvari ! Osim toga - Draganu puna podrška !!!
"Biću na čelu toga pokreta" Nisam razumio tekst bas najbolje je li ovo napisao neki nepismeni čoban ili drzavni ministar?
Idemo na proteste.
Ma kakvi protesti, nema vise ko protestovati. Najveci broj nezadovoljnih je otisao iz BiH u zadnje 4 godine.
mektiću druže, vidio si snimak, privedi onog SIPINOG inspektora i svojim metodama ga natjeraj da prizna SVE "potkove" samo ti to možeš.
Narod je stado ovaca. Nikad nista konkretno i samo kukaju. Hajmo,svi sad!
Hajkom na druge pokušava sakriti vlastiti kriminal!
Druže Mekta mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo...