|

Ministar Marjanović dao podršku projektu "Volontiranje je Cool!"

Ministar Marjanović dao podršku projektu "Volontiranje je Cool!"
0
Klix.ba
17.1.2013. u 18:19
0
komentara
0

dijeljenja
Ministar Marjanović dao podršku projektu "Volontiranje je Cool!"
Članovi Centra za razvoj omladinskog aktivizma CROA, direktor Centra Zafir Šišić i koordinator projekta "Volontiranje je Cool!" Nerma Mujković sastali su se sa ministrom obrazovanja KS Damirom Marjanovićem te Ernom Ćatović, saradnicom iz sektora za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje a ujedno i članom savjetodavne grupe u projektu "Volontiranje je Cool!".
Ovom prilikom, ministar Marjanović je upoznat sa svim projektnim aktivnostima koje su realizirane u protekloj godini a u kojima je, pored članova Centra i članova savjetodavne grupe, učestvovalo 148 učenika/volontera iz deset sarajevskih osnovnih škola sa područja četiri općine Kantona Sarajevo. Učenici su, kroz sopstveno osmišljene volonterske aktivnosti, dali doprinos realizaciji projekta i postizanju izvanrednih rezultata.

Uz riječi podrške ministra Marjanovića, CROA je i ove godine dobila saglasnost za nastavak realizacije projekta "Volontiranje je Cool!" a u koji će biti uključen veći broj škola i učenika/volontera. Nakon uspješnog sastanka aktivisti CROA-e su ministru Marjanoviću uručili zahvalnicu uz iskazane želje za nastavak uspješne saradnje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.