Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz sve ostale obaveze pri registracijiauta, izmeđuostalog platili smo i eko taksu! Šta ste vi s tim novcem uradidili, jeste li nešto unaprijedili ili...? Samo otmi, klasični reketaši i zelenaši.
Registraciji auta*
Neuspješni košarkaš i još neuspješniji premijer izigrava pametnjakovića i igra se sa živcima svakako poluludih građana...kada bi ga neko na foru pitao zna li padeže ili tablicu množenja, zakucao bi kao što nikada u košarci nije! 😬
A registracija gdje ime stoji😂
Nije mogao da dođe zbog tablica.(nepar)
Sastanak organizovan u restoranu na aerodromu! Prekinut iz sigurnosnih razloga!!! WTF???
Sve možeš kad te postavila "vladajuća koalicija", u ovom slučaju SBB a svejedno i SDA i HDZ. Sve idiotluke koje uradiš samo kažeš "iz sigurnosnih razloga"!?
SDA govna!!
Totalni raspad svih sustava
mozda mu je registracija neparna pa nije mogao :)))
Lukic je jadar SDA i tu je godinama zbog nacionalnog kljuca. Inace nesposoban al sebi zna. J....e nas podobni i nesposobni. Al treba ppriznat i do nas je.
Povedite proteste!!!!!!!
umjesto da iskoriste par-nepar situaciju oni nemogu da rade....
Hebo li ti konakovic babu .a ti njemu nanu....