Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino ih za Sarajevo , pa na Višegrad , pa do granice , onda ih preuzme Srbija i nek ih oni šalju dalje , kako god žele , da im se ne mješam u poslove.
E moj Sabahudine , kad si tako saosjećajan dok oni u nas pljačkaju, tuku, eno i siluju onda hajde fino i ti sa njima, a druga stvar to nisu migranti iz Sirije nego od Tunisa pa do Indije (Maroko,Pakistan, Afganistan,Turska,Kosovo,Albanija)
ne znam sto u Sarajevo ? hajde negdje blizu granice pa da idu gdje su naumili, ali ovako u Sarajvo u centar BiH ? nit u zatvor nit da idu dalje...zasto ne negdje na Romaniju ili u Hercegovini po Prenju pa da im ne pada napamet nigdje vise da idu , i ja sam bio izbjeglica ali nisam silovao , nosao nozeve i tukao se po kampovima .
cekaju da skupe 1000....
Samo slati bagru u Sarajevo. Jedino ce se na taj nacin poceti nesto rjesavati kad smrdljiva migrantska bagra zaspe pod prozorom politickih uhljeba i kriminalaca.
Pa eno vidite iz koji zemalja dolaze. Onaj Banglades u sred grada hemijska postrojenja. Nemaju ljudi ni WC po$eru se naprave pozar koliko hemikalija ima u zraka.
Bosnjo zgrizao za Mektica a napravio nam petostruko vecu stetu od Dodika, hinjski se krije i salje migrante u federaciju gdje su Bosnjaci vecina. Sam cu pocet hvatat ove migrante lomit im kosti i deportovati u rs.
Poslaćete vi qurca, kad je Šuhret potpisao prihvat migranata !! Samo možete laprdati, ko što i radite.....
Ma kakvo premjestanje samo direktna de portacija.Premhestanhem se dobiva samo izmjestanje problema iz jednog mjesta u drugo Nije mi jasno kakvoj budali naum pada ovako nesto.
Pa nas više košta to vozanje tamo-vamo nego smještaj. Ma ja bi to pustio sve po planinama pa nek' idu kud' hoće.
@Posljednji Mohikanac misliš u hajduke
Ovaj ministar ne zna vise ni sta laze