Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predavao nam tjelesni u osnovnoj školi cijela škola ga zvala "Šerpa"
Nađi ti pravo rješenje za peripetiju koju si napravio djeci i nastavnicima s izborom i promjenom naziva jezika usred školske godine, seljačino jedna neuka, bezobzirna i bezobrazna.
Ministar teleca glava :)
Žalosna sova 🤣🤣🤣
Vrati Gavrankapetanovica na posao djeca znaju govoriti i pisati i bez tebe a pare ne mozes oprati tako lahko vadeci se na podrinjske osnovce
Ljudi moji, sinoć u Walteru party. 1dis došao u društvu DamirEfendica i DamirSkake, pričali smo o statusnim simbolima i "podmazivali" vinom. DamirEfendic je u Stuart Hughes odjelu sa 1disom razgovarao i mazio ga , to sam čuo dok sam išao po novu flašu Dalmore viskija, bio sam ponosan i počeo se skidati. Onda je zapalio Louixs cigaru novčanicom od 500€. Zaspali smo oko 04 u 1disovom zagrljaju ... Kakva noć, uff
Hocel to pederu
Ovaj me je covjek razocarao maksimalno.
Djeci Konjevic polja treba pomoci koliko se moze. Ali i drugima. Medjutim, ministre Kazazovicu iz SDA, treba podsjetiti na to da je tvoj stranacki kolega Fadil Novalic urgirao da se prosle godine usvoji budzet RS-a bez da se dogne veto Bosnjaka u RS-u, iako je u planu budzeta izbrisana dodjela sredstava povratnicima. To su bile te pare koje su trebale ici djeci Konjevic Polja!
(Evo vijest od tada: https://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-novalic-spasio-budzet-rs-a-bosnjaci-nece-pokrenuti-vitalni-interes/171222104 )
blago teleći pogled
mozete vi finansirati sta hocete ,ali bosanski u RS je nepostojeci jezik..
I sta si dobio sa tim? Da ja kažem da je i Srpski nepostojeci jezik? I jesi li uspio u zivotu? :) Mani se tih stvari!
Bosnje otvaraju kladionice, koje su po islamu strogo zabranjene a za obrazovanje dece bas ih briga.E Bosno moja sta ti rade.
Neće to dozvoliti Konaković i Peđa. Peđa se pita.