Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste mu nasli sliku. isto ko da je sam pojeo pola janjeta pa ga malko pritislo.
Nista ti, balvane, ne uskladjuj. Unazadio si svoj resor zarad sitnih interesa i talova za jedno 60 godina. Da je umjeato tebe ministar bio fikus, bolji bi posao uradio. Nadam se da ces i ti i tvoja intelektualna faca i nacitana glava zajedno sa tvojom strankom na deponiju povijesti u septembru.
Znaci svi hamali za arape i pokoji cevabdzija.
Optimalizacija???? WTF?
znaci da ce se srednjoskolci morati odluciti za stranku tako rano.jbg jer znamo onaj ko radi taj je preko stranke neke ubacen,mi bez stranke smo uhljupi bez ideala,a ovi sa su uhljebi sa idealnim primanjima.
znači, ukida se srednjoškolsko obrazovanje, jer tržište rada ne postoji
trziste rada hahahaha sta je to akrepe jedan...
Koja je ovo neznalica, ljudi dragi. Daleko ti kuca bila!!!
Jašta će.
ministar, obrazovanje i ova glavuša su samo u Bosni spojiva kombinacija