Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je lopov ovaj lijanovic,pa oni da su valjali nebi morali placati po 100KM za glas,narod bi ih izabrao sam,a pored toga znalo se da su lopovi cim su mogli toliko novca da izdvoje da plate grdjanima glas na izborima.
ja koliko znam nije niko dobio stojanku od ove stranke...to je samo prica za malu djecu
grigore, ne postoje predstavnici u izvrsnoj vlasti.
divi mesara...
jbt-e monti pajton. i normalan bi poludio
Možda su Lijanoviću počele rasti neke čudne trave na imanju pa probao. :D
Tamo gdje prestaje logika, tu krece ova nasa drzava!
docepa se i lijan sarajeva, izdade herciku i narod svoj.
samo glupi ne mogu shvatiti pravi razlog budimirovog hapsenja.. on im je smetao mjesecima, sad ga samo uklonili.. al to nas narod ne razumije... svi kradu, sta se na budimiru trenira strogoca...
@grigor.vitez.1 Ti to živiš u Mongoliji pa ovo nije i tvoj problem?
Ova banka je kriminalno leglo svih poznatih i nepoznatih kriminalaca i zločinaca !!! Samo fašiste, naciste i ostali ološ surađuje s njima !!!
Pod hitno Lijanovica uciniti Budimirovim cimerom, pa da napokon dahnemo vise dusom.
lako je pucat corcima, cekaj dok podnesu prave krivicne prijave protiv tebe :D
Lopova treba strpati u zatvor zajdeno sa Budimirom.Iskreno Budimir,SDA i Lijanovici su nam od zemlje napravili haus.Oni su odgovorni za ovo stanje.
Neka bolan, gdje ce ti dusa... a zaboravio si ostatak ekipe nabrojat....
ukinite i funkciju premijera i dopremijera federacije.. smuči mi se kad pročitam tko je dopremijer FBIH.
Toliko su sigurni da ih neće osudit, dižu 4 krivične prijave. : ( Ljudi da vas pitam kako Lijanović opstaje na tržištu, ja ne znam nikog da uzima Lijanović proizvode, čovjek prkosi zakonima tržišta niko mu ne uzima proizvode a prisutan u svakoj prodavnici.
...inače je hypo grupa "ugledna tvrtka"...hajderovi nacisti, umočeni u svaki ozbiljniji državni kriminal na prostorima ex-yu...
slazes se ovdje sa tobom commi pedercino
Ti sve pratiš i sve znaš , čudo nisi desna ruka Zlaje ili Fahre ili Sulje ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)