Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su ih ubjedili da su u opasnosti i ugroženi. Pa su ih ubjedili da nisu Bosanci . Pa su ih ubjedili da su srbi. Pa ih ubjeđuju da je Bosna srbija. Sad ih ubjeđuju da im je dobro.
https://s14.postimg.org/9xohe7rgx/image.jpg
još ako im napišu na bilbordima da im je dobro, biće gori od bošnjaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
valjda nismo nikada ludji bili :)
https://s14.postimg.org/9xohe7rgx/image.jpg
@MekaniZvekani ahahahaah dobra :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je to kad konzumiras teske droge
Pa kako ih nije vise stid?! Majku im seljacku svima!!!!
Gledaj sad kad krene rasipanje u RS-u.Bice i kafe i pive. Fadil ce nam popizdit.
E ba, možda on fakat misli da je ljudima dobro, nikad bolje, ravnajući se po sebi.
zorane posao si srat ko alija izetbegovic 92. sa zlatnim kasikama, a to se nesjecas 50 godina jugoslavije 50 godina mira solidarnosti bratstva kedinstva bezporeznog sistema gdje banke nisu vodile drzavu, gdje si se dzaba skolovao gdje je lijecenje bilo dzaba i tako dalje jesi zaboravio kapolitalisticki smradu pridani
Krediti i trosenje nezaradenih para koje ce nekad neko morat vratiti je samo privremeno i vjestacko podizanje BDPa i potrosnje na putu prema dnu i siromastvu.
.... A i duzi im je.. :))
KAD se Lola Sljive i Mesa nadrma, tek se onda biseri cuju.
A koliko je porastao dug i ko ce ga vracat. To je kreditna inekcija koja u momentu poveca BDP i potrosnju ali kada balon pukne vidi se da su stvarnu korist imali kreditori, strane kompanije koje su pruzale svoje usluge i prodavale svoje proizvode jer mi za to fabrike i izgleda mozga nemamo.
samo nek ne puca
U kojoj li bajci ovaj živi ... ? ? ?
Ovi sto se zale, odakle vam pravo da vise vjerujete svojim ocima nego ministru. :).
Hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha đikaniiiiiiiii glupaniiiiiiiii. 😁
A vidim ja jutros meni nešto plaho lijepo
ovaj portal tj. klix pretvorio se u glasilo RS administracije