Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha uhode ga novinari. Eto koliko je zanimljiv...
Svakoga treba ispitati, neki ce izaci cisti a neki bi trebali ostati, ali svakoga, trebate ktrenuti na one na visem nivou. Ne mislim da ovdje ima nesto sporno, covjek samo svjedoci, nije isto biti svjedok i procesuiran, pa tako tuzilastvo treba ici na one od vrha i pozabaviti se sa onim papirima sto i dalje skupljaju prasinu u ladicama, ispitati one koji su unistili i prodali nase firme koje smo nasljedili!
Covjek saslusa,uvidjet ce se da nije kriv i to je to.Mediji malo uvecavaju,valjda im je to posao.
Medij i jesu tu da dižu prašinu! Generalno mi je drago da se stvari pomiču s mrtve tačke, onaj ko nema putera na glavi bće uvijek dostupan i uredno se odazvat, a ko ima, taj već smišlja kako preko grane
Prenapuhali su ovaj slucaj. Na kraju ce se vidjeti da ovde nema nista
Ne znam uopste smisao davanja izjave za nesto sto se dogodilo kada covjek tada nije ni bio na tom mjestu, cak ni u toj zgradi mislim da nije radio! Ka svjedok necega ako je rijec u njegovom mandatu onda je to uredu, a nekakve prijasnje kredite spominjati to je neka sala, sta li vec. Uzme ti tamo neko kredit i nakon 5 godina tebe pitaju gdje su pare!
Ako proces traje, šta je čudno? Mora bit dostupan i javljat se na predmet, to mu je zakonska obaveza.
Ma kod nas je i normalno ponasanje nekima cudno ... moraju mediji malo napuhati, sta bi inace, ionako se ne sjecam kad su zadnji put objevili neku kvalitetnu vijest objavili ...
ma čudo je raji kad ne odu na Sud, čudo kad odu... samo nek se rotiraju, pa i beznačajne vijesti. klasika.
Ja ne znam šta je smiješnije il' Tužilaštvo il' mediji? Toliko pompe oko ničega
Ma Radoncic poceo da sve vise i vise izmislja kako se blize izbori.
Dnevni Avaz = Express
Počelo je podmetanje i bavljenje sitnom ribom, do krupne ribe se nikad neće doći i onih koji stoje iza ovoga.