Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam vlast 5 minuta donio bih zakon da niko nemože biti na budžetu više od 10 godina bilo općina, kanton, federacija ili BiH plus javna preduzeća. Pa kad ste pametni haj u privatluk.
darezljiv si hehe, i to je puno .
dug smo valjda platili,dodavali godinama 5 $ na svaki racun za plin....jedino ako nije to u poljine otislo....
bio je u sda, pa u sdp sad je valjda pri sbb-u. u pretisu mu je najveci "uspjeh" sto je neku porodilju otpustio dok je bila na bolovanju i druge neke ljude koji su kasnije tuzili firmu i naravno dobili sto je firmu gurnulo dodatno u ponor.
U BH je haman glavno zvanje biti MINISTAR.
imas neke svoje da uhljebis
dokazao se Dzindic u proizvodnji koliko je nesposoban. iz svih preduzeca gdje je bio policija ga morala spasavati od radnika.
kako prođe u cimosu i pretisu džindicu
upravo tako hahah@SuaveAcecino
...jedan, koga je "metnula" politika, smjenjuje drugog, koga je isto "metnula" politika. experata ko upriči.