Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedite kod Joa 80% servera likovi koristili WH a glumili Pottia
A taj budzet se puni porezom iz dzepova tih istih gradjana☝️
Pa vi koliko ste nesposobni da vam je budzet i od 100 milijardi vi bi sve upropastili.
Super. Nego hoce li se ulice ocistiti? Hoce li se, napokon, lustiti u funkciju garaza kod Hitne, hoce li se slucajno zavrsiti cesta u Safeta Zajke i slicno, da li ce to uticati na sigurnost i zdravstvo gradjana... Moram priznati da sam u odredjenim segmentima jako razocaran radom vlada u protekle cetiri godine. Mogao sam prihvatiti, eto prvi put im je ali ocekujem znatno ozbiljniji angazman pogotovo u sigurnosnom segmentu!
Sufinansiranje za sve mlade osobe kupovinu nekretnine.... eto kako će mlade zadovoljiti!!!!
semirov podobni igrač i ništa drugo
Hrvati i Srbi na drzavnim jaslama, a Bosnje za lopatu. Eto svaki dan inspektora HDZa i Policajca SNSDa da plati porez. Predlazem da se Bosna vise tako ne zove nego SrpskoHrvatska.
Građani će dobiti šarenu lažu.