Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo velike investicije iz Kube u BiH !
@uzap02 Ih šta bi Kubanaca zauvijek pobjeglo od komunizma u BIH, a dosta bi ih došlo i samo turistički !! Normalno odmah posao, BAkir već gradi i stanove po Sarajevu, pa ako ne bude ARapa biće ako bogda Kubanaca !
Jedno oko gleda na Kubu drugo na Floridu.
Sta me je to prevarilo u pogledu tvommmmmmm.......
Tip putuje non-stop i stalno se pitam, koliko ce samo on Pokemona nahvatati.
ovo je dosadno, odoh komentirati prelazak Čampare u Real.
ovaj Crnadak ko' kameleon. Stane pred mapu svijeta i jednim okom gleda Kubu, a jednim BiH. ustuknle li korak nazad hvata i Alajsku i S.Koreju. Neprocjenjivo
Format slike .jbg :)
Otišao na račun naroda da mu guzica vidi puta. Kakvi crni odnosi između Kube i BiH?
eto svaki drugi bosanac ljetuje u kubi, pa da malo rade ns odnosima...popust i to. otiso da vidi kubu ... da ne uvrjedim neku zivotinju
čisto sumnjam da će ovaj što vidjeti. divi kako su se posvađala ta oka dva.
Mogu li dvije kutije kubanskih cigareta, placam posteno, cak i proviziju
Ima smisla ova posjeta!covjek otisao po jeftine cigare da naš narod usreći!Neka ga puše do mile volje po pristupačnim cijenama!
......ljetovanje na cubi "for free".....sigurno poveo ženu i djecu....
Prezime mu sve govori...
Ejj Crnadak,ponesi nam cigara i pozdravi Fidela komandanta :D
Jednim okom gleda na Kubu a drugim na SAD