Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povoljniji su krediti MMF-a nego krediti kod komercijalnih banaka i trezorski zapisi i obveznice. Ali da bi ga dobili treba provoditi bolne reforme a vlasti na to nisu spremne. U tome je kitica, a ne da nas MMF porobljuje.
Sto veci kredit uzmete to bolje..a narod ce sve to da plati...haj' sta ima veze?! p.s. mozete li izdvojiti 175KM od tog kredita za dvoje civare i tri lopate i jednu krampu za Vodovod i kanalizaciju da krenu sa sanacijom.