Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami su sebi presudila.
Narod i Parada. Izdali ste glasače!!!!
Onom degennu Basicu je izgleda nana uskrsnula, prepao se jado, gdje ce sada suplju pricu prosipati. Nakon ovog kolosalnog uspjeha SBB-a i DF-a da razotkriju i sruse mit o "najboljoj" Vladi, nevjerovatno je porasla popularnost strankama SBB i DF i iduce izbore ce da dobiju troduplo vise glasova nego sto su imali ranije, jer su gradjani vidjeli da su imali do sada najgoru Vladu. Ovo je naruceni clanak, ali nece se predomisliti niti jedan zastupnik u Skupstini,dzaba trolate javnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glup članak, prenosenje FB statusa. A za stranke ce se vidjeti u oktobru samo doticne (sbb i df) ne znam na cemu ce graditi predizbirnu, obicno je na pljuvanju SDA.
@prettyberry _ a pogledaj mu face, nije baš tako ružna nego prava koljačka, ko seriski ubica. Koljavička.
Nana od doticnog je kriva sto sestorka se raspade, eh eto hoce on sa Fahrom da se zahebava. A od koga ce sbb i df dobiti glasove? Gledaj sire nije ti BiH samo Sarajevo, preko 80% glasova imaju iz drugih gradova i sela a ne iz SA
A biće to i davljenje miševa koji ne uspiju na vtijeme pobjeći sa brodova (DF,SBB) koji tonu Inšalah.
Jesi li sam radio istraživanje a rezultate ćeš vidjeti u oktobru do tada možeš bacati šuplju
Nana se javila da saopšti anketu sročenu u stanu Dine Konakovića...
Ako je ovo istraživanje zasnovano na kriterijima kao kada si dijelio podsticaje jaranima, bas ti vjerujemo....
Željko Komšić je odradio ovim politickim manevrom jako puno za BiH. U tome je vlast u KS ispala kolateralna steta. Mislim da ce odlazak ove vlasti ipak biti napredak za ovaj narod. Kakve crne ankete u ovom trenutku mogu biti relevantne molim vas?
SBB i Df su obične ublehe tj. ništavila i nisu vrijedni da ih se spomene. ali ima jedna poštena stranka i ona će namjestiti onoga ko sluša jer po njima to je glas naroda (dimije, francuske kapice, govor papka.Pa narode biraj do mile volje.
Upravu je
Je li ovo onaj sto je prizivao nanu? Ako mu je ovo predvidjanje kao ono sa nanom, tesko se njima a ne SBBu i DFu...
Sto ne pisete kako je Sejdo isao u Izrael da se pokloni Judi na grob i smogne snage za dalje... nagodinu ako Bog da pravac Norveska Kvislingu na grob ,,,,obilazi svoje idole!
ko sve nije Ministar u ovoj napacenoj Bosni
Povoljno bot,24/7.Branim uvjerenja,uz argumentirane cinjenice.Izvrcem istinu ,po potrebi.Spinujem dok se ne zavrti i meni u glavi,ako treba do povracanja.POVOLJNO...
@ _de pomozi meni, malo dam izgubljen. Nema mi tite.
ko je ovaj🤭😂
Nije tesko samo klixu , eno Hadzifejzovic kmeci
@ _ jesili mu vidio slike sa crvenom maramom i titovkom i petokrakom, kad je bio mali. Dobra pravo.
kada će admin maknuti ovaj prvi komentar koji je nakucan skritpom
@gooUser1579979743 Vidim tvoj je profil pravi
sda, df i sbb botova na jednom mjestu odavno ne vidjeh. vidimo se na lokalnim izborima, vidjet cemo kako cete proci Koalicijo Petak 13.