Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saobracaj nam je kao i tvoje prezime
@Automatic4444 Konzum i Velpro nisu propali zbog njega (konzum BIH imao i jos uvijek ima pozitivno poslovanje) nego zbog Agrokora i Todorica ta grupacija je u belaju i ona je uzrok sve stete.
@Automatic4444 100% tacno, uhljeb je bio i u Konzumu gdje je dosao preko stranke kao i do ove pozicije. Konstantno govori kako je on menadzer a nula je od menadzera. On je menadzera gledao samo na TV.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesi dobro potrosio 300 000 KM sto si u Velpru "zaradio"? Koliko nas je samo zbog tebe ostalo bez posla.
Obicni pijun stranackoglobija koju predvodi Adnan Koric novopečeni biznismen i Damir Masic. Ekipica koja voli lovu vise nego samog sebe
On je obucni pijun
On je obucni pijun
Na brijanje, trkom! Ćelavicu usijao, obrvice počupao, a ispod nosa runjav do kravate...
Ministre Šteta hoće li biti štete u gradu? Haha
Ne pravite grešku kao vaš bivši šef Zlatko L. On je zadržavao kadrove SDA pod izgovorom sposobni. Ne činite to nego ih pometite, otjerajte - nema tu sposobnih za BiH i njene narode - oni su mahom sposobni ali i korumpirani i spremni da ukradu i otmu od naroda kako bi dali SDAu Bakiru i Sebiji.... Budete li ostavljali SDA sposobne kadrove recite zbogom vlast, zbogom odgovornost, jer oni su odani SDAu a ne nerodu i državi
Treba kazniti sve one koji su pokušali uništiti GRAS i koji su ga doveli u ovakvo stanje ,a sve da bi ubacili Centrotrans na mjesto gradskog prevoznika !
Ovo vi zovete ministrom? Ja ministra i g.....!
Šteta Šteta... kako si krenuo napravit ćeš štetu veću...
ŠTETA da ne napraviš veću štetu
Svaki put se detektuju problemi, ponavlja se ista prica, staro, duzno, dotrajalo, treba rijesiti, ne moze ovako itd. Kad ce odgovor na samo jedno pitanje: Kako?
Ministar Šteta je analizirao kolika je šteta GRASa.
Ma sta nam rece . Izmislio toplu vodu. Evo 25 godina to se sve desava pa opet isto sranje
Nakon više direktnih upita, telefonskih poziva i mejlova, upućenih direktno GRAS-u i ovim putem izražavam nezadovoljstvo neredovnim vožnjama autobuske linije [36] Nedžarići - Naselje Aerodrom. Obzirom da svi korisnici ove autobuske linije uredno kupuju mjesečne karte, neprihvatljivo je da se ne mogu pouzdati u prijevoz, kako ujutro od kuće do posla tako i poslijepodne od posla do kuće. Jučer, 07.1.2019 u 16:50 bus opet nije vozio sa Nedžarića.
Javni gradskiprevoz svugdje u svijetu je neprofitabilan I ocekuje se samo podmirivanje osnovnih obaveza.Kantonalne subvencije penzionera, ucenika, studenata I nezaposlenih kao I sama losa naplata kao produkt lose usluge srozale su firmu na rezim visemilionskog gubitasa.Desetine ljudi su napravili carstva izvlaceci ono sto je zdravo postojalo decenijama.Stavljanjem tacke na to gras se uz sistematizaciju I kvalitetan menadzment moze vratiti na trziste.