Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Repriza 91-92
ruse - nema tu repšrize i da se ujedine, Srbija može svirati uz diple. Velika Albanija je duplo veća od Srbije u svemu, a vojni potencijal joj je NATO!
Ma treba zabraniti gradnje hidrocentrala, puteva, cesta, mostova...toga treba biti sto manje a dzamija i islamski centara sto vise...
N E M O Ž E !
Kako misli graniti hidroelektranu na Drini, ako će ista biti popijena? Nerezonski, neplanski, nepromišljeno. Dokle će građani Republike Srpske novac trošiti u projekte koji jedan drugog poništavaju?
Neka prave. Ovako ne može ostati još dugo i onda će kada entiteteti budu postojali zbog simbolike koju Srbi traže, biti prepisano na državu.
Vucic je najvece zlo u Evropi i jedino Srbija pravi belaje uz malo Hrvatske , Ali Srbija aktivno pravi belaje. Vuucic od kada je dosao umislio sebi da kolonizira Bosnu. Blokira preko dudonje ulazak u Nato , a Srbija gotov pa usla u Nato imaju zajednicke vjezbe u Srbiiji. I zna se d anijedna drzava nece uci u EU bez prethodnog ulaska u NATO. Al j. nas da oni nudju prioje pa da nam ko Hrvatska blokiraju vrata i zaje....ju
nisi ti jado sposoban ni cumez napraviti
Ne znam šta je tu sporno ? Tamo gdje se planira graditi Drina nije granična rijeka, odnosno drina nije između BiH i neke druge države. Uzmite kartu i malo pogledajte granice BiH pa ćete vidjeti da se može graditi bez pristanka države. Neinformisanom novinaru klix kažem da da nije Vuk Bijela nego Buk Bijela.
Dakle, država bih bi se trebala da pita tek ,negdje otprilike ,ispod mjesta Zemljice pa nizvodno.
Otelo mu se u Beogradu, a u Bosni će pričati nešto drugo. Znaju SNSD-ovce da se to nemože raditi bez Države Bosne. Naravno, priddržavamo i napore Srbije da poštuje suverenitet BiH!
Ovakve izjave je davalo nekad Paljansko rukovodstvo osudzenog ratnog zlocinca Karadzica te mi cini da i ovi iz BL izgleda zeljno izcekuju da mu tamo drustvo prave
Nema ba niśta ako komśić ne dozvoli.. A BiH je drzava koja se pita Sam bezveze ove stvari.. Bolje da malo viśe iz federacije malo u manjem entitetu se uklope.da su 25 godina to uradili nebi kreteni sve blokirali pa na kraju su puśiona opet..sam na vrijeme igraju..
Jedu g..na sve sam sami supljaci i sa jedne i sa druge strane.Zbog velikog srbstva unistise ekonomije sa obadvije stranea pamet protjetase.
Vuk bijela? 😂😂😂😂😂 Buk bijela,ispravite to,djeca vam se smiju 😂😂😂
Čim netko želi graditi nešto bez pitanja Političkog Sarajeva odmah ruši BiH, pa koga ste vi pitali za Blok 7??
simao@
ti si simao retardiran,znaš li? idi isisivaj alkohol iz dezodoransa mongoloidu krezubi!
Srbijanska ekonomska politika prema BiH a pogotovu RS je pokroviteljsko/imperijalna. Na hidrocentrali u Zvorniku uzimaju svu struju sebi, pokrali su oko 5 milijardi Eu struje. Njihova politika je prevari, pokradi, opljackaj ako treba na kraju ubi. U medijima se propagiraju toboznja ulaganje Srbije u RS dok isisavaju bogatstvo.