Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je uspilo
Hvala Bogu da je sve proslo dobro. Mimo zelim ti sto brzi oporavak
mimo pravo ime Cazim
Sretan oporavak Mimo.Primitivci nek porede manje vazen i bolesne ljude. Sudbina je takva i uvijek ce bit razlike. Sad neiko ne treba da bude bogat jer ima gladnih? Sto se kaze nekom je zivot majka a nekom maceha a svi se bore za svoju srecu i nema nista od sjedenja kuci i nadanja da ce bit Nafake ;))
Sretno!!
nek mu je sa srecom :D
opet o Mimi pored toliko drugih koji su bolesni
on je javna licnost, samim tim nam je naravno interesantnije o njemu citati nego o nekim nepoznatim bolesnicima.
OKLE PARE
Hvala bogu da je uspjelo. Zelim ti brz oporavak i da se sto prije vratis svojim najmilijim. A trebas i kao vrstan novinar ovoj ucmaloj sredini. Privatno ovo mi je poslije dugo vremena nesto najbolje sto sam cuo.
Hvala bogu brz oporavak Mimo !
hvala bogu zelimo mu brz oporavak...
Ziv bio i sretno.
Mimo legendo izdrzi! Da nam se sto prije vratis aBda❤
Nije legenda ali svakako brz oporavak...