Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKANDALOZNO!!! ŠOKANTNO!!!! Ovaj zločinac,kao vođa udružene zločinačke organizacije je odgovoran za MASOVNA UBISTVA,SILOVANJA,PROGON,RUŠENJE VJERSKIH OBJEKATA,...................... !!! Ovom ZLOČINAČKOM SUDU svi ti njegovi zločini su manje važniji od jednog šamara borca ARBIH!!
Umjesto teksta "Milun Kornjača osuđen na sedam godina zatvora za zločine u Čajniču", treba pisati "Milun Kornjača pomilovan sa samo sedam godina zatvora za zločine u Čajniču".
Milun Kornjaca rodjeni brat Duska Kornjace doktora, inace ratnog i poratnog nacelnika opstine Cajnice, predsjednika SDS Cajnice i najodgovornijeg za zlocin nad Bosnjacima Cajnica pocinjenog na Mostini 1992. Kornjace sjeme vam se zatrlo.
HAHAHAHAHHAHA cuj Kornjaca
pisambiblijuopet.........hajde faco da se nadjemo u cetiri oka ja i ti....gdje i kad hoces.... .......da te Mujo malo emancipuje....bolnicki trosak ja snosim...jedino slamke za supu moras sam....
....doslovno jedinstvena kazna......... što reći nego smiješno.......
kornjača sranje piši piši piši sranje
Znaci,slobodan za mjesec dana!MAmu vam hebem.
Sud u Bosni...jesmo jadni...i treba nam ovo kad smo miševi.
Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudi se za odvođenje i zatvaranje civila dok ubice koljači i bombaši šetaju slobodno.Šta je sa ubicama porodice seferović i drugim minerima sa markala itd. Bitno je da se "Ševe" šetaju slobodno da slučajno ne isplivaju svi teroristički napadi i nalogodavci iz vrha muslimanskih ekstremista...
Zaista sramotno!!! Za tolike zlocine, samo 7 godina?!
I sad će samo prijeći preko Drine, kao i Novak Đukić...
Crko dabogda
pravi je turtles
KOrnjaču treba za ovo osuditi na 300 godina. I da ih proživi kao kornjača sa Galapagosa.