Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA KRAJ MENE HODZE CUCE IZ KURANA DA ME UCE JA BI OPET RAKIJU PIO I SLANINU MEZETIO
šta ste bre zapeli, šta vam je čovek skrivio
hahahaha,stela i tuta ga u tale maznjavaju
kazu da je homoseksualac...navodno ga Stela guzi ........
Ma pustite ga vamo medju raju da ga na svadbu vodimo, Ha Ha Ha
''Jebo te HAG i usrana pravda... Oslobadjaju zlocince i daju im kazne ko da su ukrali cokoladu... '' Svaka cast!!! Niko nije bolje reko! Aferim!
Jao pogledaj caleta kako se super nosi! Sad kada ga puste pa kad se vratimo prvo kafica sa Ratkom i Radovanom na Dedinju a onda planovi za nove Srebrenice. Jebacemo vas po sred pickice!
Samo psujete vrijedjate mozel malo kulture nije Milosevic toliko los koliko vi mislite a Srpski narod je miroljubiv narod.
...slubodu!
Ma dobiće 3 godine po presudi i kad se sve sabere eto ga odmah na slobu!
slobodan nije slobodan niti ce biti mater mu jebem srpsku
jebo li ti slobo mater u po pizde, picka li ti materina usrana. jebem li ti sestru.
jebem li mu i rod i porod.
ON DA ZAPOCNE ODBRANU ,KADA ZNA CIJELI SVIJET DA TREBA DOZIVOTNU KAZNU DA DOBIJE, I DA GA MRCVARE LOGORASI TO NJEMU TREBA NISTA DRUGO TO MU JE JEDINI LIJEK ZAUVIJEK.
samo sitnica, on ima dovoljno argumenata na svojoj strani da se oslobodi.bolje mu je tamo gdje je.ionako ce ga pustiti jer ce biti proglasen nesposobnim za sudenje.hag mora zavrsiti s radom do 2008, a slobo moze sudenje razvuci na 10godina, jos s kojom bolesti......ma kakvi. a tuziteljstvo pojma nema/u seseljovoj optuznici pise da je vojvodina u bosni...