Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se seli ko roda...cas vamo,cas tamo
Nasi policajci su dno dna,ivecina ih izgleda kao drvosjece,bez zuba,ne pricaju niti jedan strani jezik.ma strasno....
Hajde sve szo si napisao, ok..ali, zasto moraju strani jezik govoriti ?? Jesi li kad bio u GER ?? Tamo i ako znaju, ne zele da pricaju drugi jezik nego iskljucivo vlastiti. Vode se parolom, dosao si kod mene, nauci moj jezik a ne ja tvoj..i to je ispravno a ne podanicki mentalitet da imaju
Bitno je da se "intenzivno"radi kao i na svim ostalim predmetima koji trunu u ladicama...fuuuuuj stoko
Ovi automafijasi su skolski primjer koliko smo mi tanki u istraznom sektoru.U EU drzavama za 2 - 3 sata imaju sve razjasnjeno ispred sebe i jos nekoliko dana da pohapse eventualne pomagace.I tu se sva prica zavrsava. Ona dva neduzna policajca bi mogla ovakvim tempom i zaboravljena biti a da se nikad prave ubice ne objelodane.
sta je sa onim golfim hr reg. tablica?
Istjerajmo zlotvore kroz analne otvore.
Ee jes mu dobro priveli ga njegovi ima da uziva u zatvoru
A cijelo vrijeme BiH je cjelovita i slično. BiH je podjeljena država na dva entiteta i to sa granicom.
da bi se policija obracunala s kriminalcima...trebaju prvo iz svojih redova kriminalce pohapsit...